Αυγούστου 24, 2019

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (82)

Το Kafr Qaddum είναι ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Νάμπλους στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη της Παλαιστίνης.

Επί 9 χρόνια οι κάτοικοι του διαδηλώνουν εναντίον της θηριώδους επέκτασης γειτονικού παράνομου ισραηλινού εποικισμού και το κλείσιμο του δρόμου τους προς την Νάμπλους.  Χθες στην διαδήλωση ισραηλινός κατοχικός στρατιώτης πυροβόλησε στο κεφάλι τον δεκάχρονο Abdulrahman Yasser Shtaiwi που δίνει μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο της Νάμπλους. 

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε πάνω από 70 θραύσματα σφηνωμένα στον εγκέφαλο του παιδιού. Η εγχείρηση κράτησε 3,5 ώρες με εντελώς αβέβαια αποτελέσματα.  Οι ισραηλινές κατοχικές αρχές αρνούνται ότι πυροβόλησαν με αληθινά πυρά κάνοντας λόγο για πλαστικές σφαίρες που δεν μπορούν να εισχωρήσουν στο κορμί.

Ο νευροχειρούργος που εγχείρησε το παιδάκι απορρίπτει τους ισχυρισμούς τους δείχνοντας στον τύπο τις μαγνητικές…

Το έργο κοινό σε όλες τις περιοχές που μιλάει, ένας από τους πιο αντιπαθείς (αν όχι ο πιο αντιπαθείς) πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.

Όσοι ασχολούμαστε με την πολιτική επικαιρότητα, έχουμε παρατηρήσει τώρα τελευταία, μια αυξημένη επίθεση (μεταφορική και κυριολεκτική), σε ανήλικα παιδιά από την ΛΟΑΤΚΙΠ+ κοινότητα (βλέπε: Drag Queens θα Διαβάσουν Παραμύθια σε Παιδιά στην Πειραιώς). Αυτό βέβαια δεν είναι νέο φαινόμενο. Να θυμίσουμε ότι μια από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις, αριστερού παιδεραστή είναι ο πολυδιαφημισμένος από τα συστημικά μέσα “Φουκώ” ( Michel Foucault). Ο οποίος ήταν ένας από τους ‘διανοητές’, που το 1977 συνυπέγραψε μια αίτηση, για να αρθεί το όριο ηλικίας στην σεξουαλική συγκατάθεση. Δηλαδή ένας σαραντάρης, να μπορεί να πάει σε ένα εννιάχρονο με ένα κουτί γλυκά, και να είναι νόμιμο να προσπαθεί να το πείσει να τελέσουν μια παραφύσην πράξη. Αυτά υπέγραψε ο αριστερός Φουκώ, και ο Νταριτά (άλλο “σπουδαίο” όνομα της αριστεράς) μαζί με τους:  Louis Aragon, Jean-Paul Sartre, Louis Althusser, Roland Barthes, Simone de Beauvoir, Gilles Deleuze, Félix Guattari, Michel Leiris, Alain Robbe-Grillet, Philippe Sollers, Jacques Rancière, Jean-François Lyotard, Francis Ponge… αν ψάχνετε τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι παιδεραστές, μην ψάξετε πολύ… ήταν όλοι αριστεροί! Αυτά το 1977.

Σήμερα, τα πνευματικά τέκνα αυτών, και της σχολής της φρανκφούρτης (μια σχολή νεομαρξιστικής κριτικής θεωρίας, ψευτο-κοινωνιολογικής έρευνας, και παρά-φιλοσοφίας) πηγαίνουν σε ανήλικα παιδιά, και τους προπαγανδίζουν τις θέσεις τους, ανενόχλητοι από το αριστερό σύστημα.

Το ότι το Εθνικιστικό/Πατριωτικό μέτωπο, κοιμάται τον βαρούχιο ύπνο σε όλη αυτή την κατάσταση είναι γεγονός. Όμως κάποιοι, είναι ξύπνιοι και πολεμούν, υπέρ της λογικής!

Μια τέτοια περίπτωση είναι η ομάδα “Viking”, που εδράζεται στην Πολωνία. Η συγκεκριμένη ομάδα, έχει πολύ μεγάλη δραστηριότητα στο διεθνές κίνημα αφού εκτός από τις σχέσεις με όλη την Ευρώπη, έχει και με Ελληνικές Εθνικιστικές ομάδες (Προπάτρια, Εθνική Κοινωνική Δράση).

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της διεξαγωγής της “Εβδομάδας εθελοντικής ανάγνωσης” σε πόλη της Πολωνίας, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της ομάδας, ο Piotrek Sadowski, πήγε και διάβασε στα παιδιά, όχι κάποια γλυκανάλατα παραμύθια ισότητας. Αλλά μύθους της πατρίδας και της φυλής τους!

Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπουμε και μπορούμε να συγκρίνουμε. Έναν νέο, γυμνασμένο άντρα που μεταδίδει το πνεύμα και το ήθος αιώνων στην νέα γενιά… Ενώ στις άλλες, κάποιες κερατόμορφες καρικατούρες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι φυσιολογικ-ές/οι/κα.

Ο κ. Sadowski εκτός από ενεργός Εθνικιστής είναι και πρωταθλητής πρωταθλητής δυναμικής άρσης (power lifting).

Σε νέα τετελεσμένα στη νεκρή ζώνη προχώρησαν Τούρκοι στρατιώτες γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

 

Στρατιώτες του κατοχικού στρατού, με δύο οχήματα, «γκρίζαραν» περιοχή στη νεκρή ζώνη. Στη συνέχεια Τουρκοκύπριοι αγρότες μπήκαν με μηχανήματα και θέρισαν τα χωράφια των Ελληνοκυπρίων νόμιμων ιδιοκτητών του χωριού Δένεια.

 

Οι Ελληνοκύπριοι κάλεσαν τα Ηνωμένα Έθνη με τα οποία προκλήθηκε ένταση. Οι άνδρες του ΟΗΕ αφού πρώτα διαβουλεύθηκαν με τον τουρκικό στρατό και δεν τους έπεισαν να απομακρυνθούν, ζήτησαν από τους Ελληνοκύπριους να φύγουν για να μην προκληθούν επεισόδια.

 

Χρόνια λένε τους εθνικιστές ακραίους και ότι η πολιτική των ίσων απαντήσεων μόνο κακό θα μας κάνει. Και δυστυχώς, η πολιτική μας δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ αφού δεν έχουμε κυβερνήσει και ποτέ. Αλλά η δικιά τους πολιτική εφαρμόστηκε και εφαρμόζεται. Η πολιτική του “σφάξε με πασά μου να αγιάσω”, η πολιτική της “λογικής” (είπαμε την άποψη μας για τους λογικούς σε παλαιότερο άρθρο), η άποψη του “θα τους πάμε στα διεθνή δικαστήρια”. Λες και δεν γνωρίζουν ότι, το δίκαιο στην ισχυρό δύναται! Σε πόσα διεθνή δικαστήρια πρέπει να πάμε ακόμα;

O λαός πρέπει να επαναστατήσει!

Ακόμα και σε αυτό το επεισόδιο, ο ΟΗΕ που τόσα χρόνια για αυτόν ακούμε ότι θα μας βρει λύση, αφού είδε ότι με τον ‘δυνατό’ δεν έβγαλε άκρη ζήτησε από τον νόμιμο να φύγει για να μην προκληθεί ένταση. Και γιατί να μην προκληθεί; Αν μπουν στην χώρα μου να φύγω για να μην προκληθεί ένταση… και αν μπουν σπίτι μου να κάνω πως κοιμάμαι… Αυτό είναι το ήθος τους αυτά προστάζει η δειλή ψυχή τους.

Σε όλη τη διάρκεια της πολιορκίας της Πόλης από τους Τούρκους, ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

Μια από τις καραμέλες, που χρησιμοποιούν όλες οι συστημικές νοικιασμένες πένες, είναι το πόσο βάρβαροι είναι οι Εθνικιστές, πόσο νεάτερνταλ, πόσο γυμνασμένοι (στις τάξεις των αριστερών, αυτό μάλλον ηχεί ως προσβολή).

Η Εθνική Κοινωνική Δράση, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στην Θεσσαλονίκη, στηρίζει τον συνδυασμό "Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική"

Σελίδα 1 από 6
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS