Οκτωβρίου 22, 2019

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (87)

Σαν σήμερα ο Γιώργος Φουντούλης θα είχε τα γενέθλια του,θα γινόταν 33 ετών. Κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη, κάποια πληρωμένα αριστερά καθάρματα είχαν άλλη άποψη. Στέρησαν τον Γιώργο από την γλυκιά του αδερφή, από την οικογένεια του και όλους εμάς. Για κάποιους από εμάς η πληγή στις ψυχές μας που άνοιξε η δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου δεν θα κλείσει όχι μόνο μέχρι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, αλλά μέχρι να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το οποίο πάλευαν τα Αδέρφια μας. Αυτό που παλεύουμε και εμείς. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Χρονιά πολλά Γιώργο μας, ξέρουμε ότι βρίσκεσαι δίπλα μας, στον Αγώνα μας, μαζί με τον Μανώλη.Μπορεί να μην σας βλέπουμε με τα μάτια μας αλλά η ψυχή μας σας αντιλαμβάνεται,αντιλαμβάνεται τις δικές σας ψυχές και τότε ο φόβος για το οτιδήποτε εξαφανίζεται. Όταν η άμμος στην κλεψύδρα του χρόνου τελειώσει και για μας, ελπίζουμε να είμαστε άξιοι να σας αντικρίσουμε στα μάτια και να σας έχουμε κάνει περήφανους

.

Όταν το κράτος αδιαφορεί για τον λαό του, τον λαό τον οποίο είναι υποχρεωμένο να προστατεύει, τότε η αλλυλεγγύη απέναντι στους συμπατριώτες μας είναι μονόδρομος.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ έχει 160 μέρες ζωής στην καλύτερη περίπτωση, αν δεν δείξουμε την ελάχιστη συμπαράσταση μας.

Τα γνωστά ιδρύματα για την στήριξη των παιδιών, αυτά που έχουν τους “φιλάνθρωπους” χορηγούς της βιτρίνα, σφηρίζουν αδιάφορα.
Ας τους δείξουμε πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Ας δώσουμε Ζωή στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ και Ελπίδα στα παιδιά με παρόμοια προβλήματα υγείας.

Οι Έλληνες Εθνικιστές φωνάζουμε από την αρχή της ψευτο-μεταναστατευτικής κρίσης, ότι εισβολείς ΔΕΝ είναι Σύριοι μετανάστες πολέμου, αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία, πακιστανοί, μαροκινοί κλπ που βρήκαν ευκαιρία για δωρεάν διακοπές. Και να ήταν όμως, η λογική λέει πως δεν θα έπρεπε να απορροφηθούν από αλλόφυλες χώρες, με διαφορετικά ήθη έθιμα κουλτούρα και θρησκεία αλλά από χώρες με όμοιους τους… Ουδείς άκουσε!

Στην Πατρίδα μας, εν έτη 2019, έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν και να κάνουν συγκεντρώσεις άπαντες.
Από τις “αδερφές ψυχές” του gay pride, από άτομα που ζητούν την νομιμοποίηση των ναρκωτικών μέχρι και οι υπερασπιστές φονιάδων και τρομοκρατών, βλέπε Κουφοντίνα.

Όλους τους χωράει το τσίρκο της κοινοβουλευτικής δικτατορίας.
Όλους πλην τους Εθνικιστές και Πατριώτες!
Όσοι έχουν μέσα τους Πατρίδα και Θρησκεία πρέπει να μην έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα, στην δικτατορία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Έτσι λοιπόν με την κλασική τακτική του αποφασίζουμε και διατάζουμε, το κράτος της Ν.Δ απαγορεύει την αυριανή συγκέντρωση για την Μακεδονία μας.
Είναι προφανές πως θέλουν να υπάρχει σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο μέγα Εθνικό ζήτημα.

Έχουν λογαριάσει όμως χωρίς τον ξενοδόχο...
Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα αφήσουμε στην λήθη το θέμα της Μακεδονίας.
Δεν θα αφήσουμε στην λήθη το έπος του Μ. Αλεξάνδρου και την θυσία του Παύλου Μελά!

Οι απαντήσεις μας θα είναι άμεσες και περιεκτικές.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

Όλοι διαβάσαμε για την ιστορία όπου ένας ελληνόψυχος, νεαρός (κατά τα άρθρα 16χρονος) κατέβασε το κουρελόπανο που ονομάζουν σημαία οι τούρκοι. Αυτό έλαβε χώρα στην κατεχόμενη Λύση, ο νεαρός φυσικά καταζητείται από τις κατοχικές δυνάμεις (επίσημες και ανεπίσημες). Το ρεπορτάζ αναφέρει: 

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (8/9). Ο νεαρός φέρεται να μετέβη στην κατεχόμενη Λύση με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης. 

Ο 16χρονος μαθητής, χωρίς να γίνει αντιληπτός μπήκε στο δημοτικό σχολείο ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία. Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Αλήθεια», μπήκε σε αίθουσα του σχολείου και έσπασε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς. Ο νεαρός Ε/κ καταγράφηκε από κάμερες την ώρα που ανεβαίνει στο ιστό κατεβάζοντας τη σημαία της κατοχής. Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του ο δήμαρχος της κατεχόμενης Λύσης, Αντρέας Καουρής, δήλωσε την Τετάρτη: «Tο τσουνάμι αγάπης των Λυσιωτών, που εκδηλώθηκε μαζικά και καθολικά την περασμένη Κυριακή, με την προσέλευση δύο χιλιάδων και πλέον Λυσιωτών στην γενέθλια γη, με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να επισκιαστεί από το οποιοδήποτε μεμονωμένο περιστατικό, που συνέβη από έναν 16χρονο». Tι αναφέρεουν τουρκικά ΜΜΕ: «Μετά από 45 χρόνια, Ελληνοκύπριοι έκαναν λειτουργία σε εκκλησία των Κατεχομένων στην περιοχή Ακντογάν. Στις 8 Σεπτεμβρίου ένας Ελληνοκύπριος, ενώ παρακολουθούσε την λειτουργία στην εκκλησία, απομακρύνθηκε και πήγε στο κοντινό σχολείο, το οποίο λέγεται Fazıl Küçük. Εκεί σε πρώτη φάση μπήκε σε μια αίθουσα και πήρε την φωτογραφία του Ντεκτάς. Εν συνεχεία βγήκε στο προαύλιο του σχολείου και κατέβασε την Τουρκική σημαία. Μετά ο Ελληνοκύπριος πήδηξε την μάντρα του σχολείου και διέφυγε».

 

Όπως δημοσιεύτηκε ακόμα και από ελληνικά ΜΜΕ, μέλη των ροζ ή όπως αλλιώς λέγονται “λύκων”, δεν ντρέπονται να απειλούν ακόμα και μαθητές.

 

Εμείς, ως ελληνόψυχοι Εθνικιστές, δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε αυτόν τον νεαρό. Πέρα όμως από αυτό, δεν μπορούμε να κρύψουμε την ντροπή μας, που ακόμα μια φορά ως κράτος κριθήκαμε ‘λίγοι’. Και πως να μην γίνει αυτό, αφού έχουμε ακόμα μια προδοτική κυβέρνηση, που κανένα πρόβλημα δεν έχει να στηρίξει την συμφωνία μεταξύ Τσίπρα-Ζαεφ, να ξεπουλήσει Αιγαίο.. και την αδερφή μας κύπρο. Την ώρα που η Τουρκία έχει χάσει κάθε μέτρο, ένα από τα κράτη που φέρεται να είναι εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο κοιμάται τον βαρούχιο ύπνο! Το να πειραχτεί ακόμα και μια τρίχα από αυτόν τον νεαρό, θα έπρεπε να είναι casus belly! Όμως αυτό δεν θα συμβεί...Γιατί δεν έχουμε Εθνικιστική κυβέρνηση. Και δεν έχουμε, γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε ένα Εθνικιστικό Κίνημα με αξίες που να απευθύνεται στην κοινωνία! Όμως αυτό σιγά σιγά αλλάζει… 

Το Kafr Qaddum είναι ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα από την πόλη της Νάμπλους στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη της Παλαιστίνης.

Επί 9 χρόνια οι κάτοικοι του διαδηλώνουν εναντίον της θηριώδους επέκτασης γειτονικού παράνομου ισραηλινού εποικισμού και το κλείσιμο του δρόμου τους προς την Νάμπλους.  Χθες στην διαδήλωση ισραηλινός κατοχικός στρατιώτης πυροβόλησε στο κεφάλι τον δεκάχρονο Abdulrahman Yasser Shtaiwi που δίνει μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο της Νάμπλους. 

Η μαγνητική τομογραφία έδειξε πάνω από 70 θραύσματα σφηνωμένα στον εγκέφαλο του παιδιού. Η εγχείρηση κράτησε 3,5 ώρες με εντελώς αβέβαια αποτελέσματα.  Οι ισραηλινές κατοχικές αρχές αρνούνται ότι πυροβόλησαν με αληθινά πυρά κάνοντας λόγο για πλαστικές σφαίρες που δεν μπορούν να εισχωρήσουν στο κορμί.

Ο νευροχειρούργος που εγχείρησε το παιδάκι απορρίπτει τους ισχυρισμούς τους δείχνοντας στον τύπο τις μαγνητικές…

Το έργο κοινό σε όλες τις περιοχές που μιλάει, ένας από τους πιο αντιπαθείς (αν όχι ο πιο αντιπαθείς) πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης.

Όσοι ασχολούμαστε με την πολιτική επικαιρότητα, έχουμε παρατηρήσει τώρα τελευταία, μια αυξημένη επίθεση (μεταφορική και κυριολεκτική), σε ανήλικα παιδιά από την ΛΟΑΤΚΙΠ+ κοινότητα (βλέπε: Drag Queens θα Διαβάσουν Παραμύθια σε Παιδιά στην Πειραιώς). Αυτό βέβαια δεν είναι νέο φαινόμενο. Να θυμίσουμε ότι μια από τις πιο κραυγαλέες περιπτώσεις, αριστερού παιδεραστή είναι ο πολυδιαφημισμένος από τα συστημικά μέσα “Φουκώ” ( Michel Foucault). Ο οποίος ήταν ένας από τους ‘διανοητές’, που το 1977 συνυπέγραψε μια αίτηση, για να αρθεί το όριο ηλικίας στην σεξουαλική συγκατάθεση. Δηλαδή ένας σαραντάρης, να μπορεί να πάει σε ένα εννιάχρονο με ένα κουτί γλυκά, και να είναι νόμιμο να προσπαθεί να το πείσει να τελέσουν μια παραφύσην πράξη. Αυτά υπέγραψε ο αριστερός Φουκώ, και ο Νταριτά (άλλο “σπουδαίο” όνομα της αριστεράς) μαζί με τους:  Louis Aragon, Jean-Paul Sartre, Louis Althusser, Roland Barthes, Simone de Beauvoir, Gilles Deleuze, Félix Guattari, Michel Leiris, Alain Robbe-Grillet, Philippe Sollers, Jacques Rancière, Jean-François Lyotard, Francis Ponge… αν ψάχνετε τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι παιδεραστές, μην ψάξετε πολύ… ήταν όλοι αριστεροί! Αυτά το 1977.

Σήμερα, τα πνευματικά τέκνα αυτών, και της σχολής της φρανκφούρτης (μια σχολή νεομαρξιστικής κριτικής θεωρίας, ψευτο-κοινωνιολογικής έρευνας, και παρά-φιλοσοφίας) πηγαίνουν σε ανήλικα παιδιά, και τους προπαγανδίζουν τις θέσεις τους, ανενόχλητοι από το αριστερό σύστημα.

Το ότι το Εθνικιστικό/Πατριωτικό μέτωπο, κοιμάται τον βαρούχιο ύπνο σε όλη αυτή την κατάσταση είναι γεγονός. Όμως κάποιοι, είναι ξύπνιοι και πολεμούν, υπέρ της λογικής!

Μια τέτοια περίπτωση είναι η ομάδα “Viking”, που εδράζεται στην Πολωνία. Η συγκεκριμένη ομάδα, έχει πολύ μεγάλη δραστηριότητα στο διεθνές κίνημα αφού εκτός από τις σχέσεις με όλη την Ευρώπη, έχει και με Ελληνικές Εθνικιστικές ομάδες (Προπάτρια, Εθνική Κοινωνική Δράση).

Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός της διεξαγωγής της “Εβδομάδας εθελοντικής ανάγνωσης” σε πόλη της Πολωνίας, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της ομάδας, ο Piotrek Sadowski, πήγε και διάβασε στα παιδιά, όχι κάποια γλυκανάλατα παραμύθια ισότητας. Αλλά μύθους της πατρίδας και της φυλής τους!

Στην παραπάνω φωτογραφία, βλέπουμε και μπορούμε να συγκρίνουμε. Έναν νέο, γυμνασμένο άντρα που μεταδίδει το πνεύμα και το ήθος αιώνων στην νέα γενιά… Ενώ στις άλλες, κάποιες κερατόμορφες καρικατούρες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι φυσιολογικ-ές/οι/κα.

Ο κ. Sadowski εκτός από ενεργός Εθνικιστής είναι και πρωταθλητής πρωταθλητής δυναμικής άρσης (power lifting).

Σε νέα τετελεσμένα στη νεκρή ζώνη προχώρησαν Τούρκοι στρατιώτες γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

 

Στρατιώτες του κατοχικού στρατού, με δύο οχήματα, «γκρίζαραν» περιοχή στη νεκρή ζώνη. Στη συνέχεια Τουρκοκύπριοι αγρότες μπήκαν με μηχανήματα και θέρισαν τα χωράφια των Ελληνοκυπρίων νόμιμων ιδιοκτητών του χωριού Δένεια.

 

Οι Ελληνοκύπριοι κάλεσαν τα Ηνωμένα Έθνη με τα οποία προκλήθηκε ένταση. Οι άνδρες του ΟΗΕ αφού πρώτα διαβουλεύθηκαν με τον τουρκικό στρατό και δεν τους έπεισαν να απομακρυνθούν, ζήτησαν από τους Ελληνοκύπριους να φύγουν για να μην προκληθούν επεισόδια.

 

Χρόνια λένε τους εθνικιστές ακραίους και ότι η πολιτική των ίσων απαντήσεων μόνο κακό θα μας κάνει. Και δυστυχώς, η πολιτική μας δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ αφού δεν έχουμε κυβερνήσει και ποτέ. Αλλά η δικιά τους πολιτική εφαρμόστηκε και εφαρμόζεται. Η πολιτική του “σφάξε με πασά μου να αγιάσω”, η πολιτική της “λογικής” (είπαμε την άποψη μας για τους λογικούς σε παλαιότερο άρθρο), η άποψη του “θα τους πάμε στα διεθνή δικαστήρια”. Λες και δεν γνωρίζουν ότι, το δίκαιο στην ισχυρό δύναται! Σε πόσα διεθνή δικαστήρια πρέπει να πάμε ακόμα;

O λαός πρέπει να επαναστατήσει!

Ακόμα και σε αυτό το επεισόδιο, ο ΟΗΕ που τόσα χρόνια για αυτόν ακούμε ότι θα μας βρει λύση, αφού είδε ότι με τον ‘δυνατό’ δεν έβγαλε άκρη ζήτησε από τον νόμιμο να φύγει για να μην προκληθεί ένταση. Και γιατί να μην προκληθεί; Αν μπουν στην χώρα μου να φύγω για να μην προκληθεί ένταση… και αν μπουν σπίτι μου να κάνω πως κοιμάμαι… Αυτό είναι το ήθος τους αυτά προστάζει η δειλή ψυχή τους.

Σε όλη τη διάρκεια της πολιορκίας της Πόλης από τους Τούρκους, ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

Σελίδα 1 από 7
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS