Αυγούστου 24, 2019

Τζιχαντιστές και στη Κόρινθο!

By Μαρτίου 02, 2019 272

Τη «βόμβα» των παράνομων μεταναστών «όπλισε» η Ελληνική κυβέρνηση, διατηρώντας την «προοδευτική» τακτική των ανοικτών συνόρων και μη λαμβάνοντας υπόψιν τους κινδύνους που ενέχουν οι ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές.

Περίπου στις 20 του προηγούμενου μήνα οι Κούρδοι ενημέρωσαν τους ομοεθνείς τους στη Αθήνα ότι δέχονται στοχευμένες και συστηματικές απειλές από συγκεκριμένα άτομα που δηλώνουν τζιχαντιστές.

Οι ταραξίες που δημιουργούν τα προβλήματα είναι εννιά και μεταξύ άλλων έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές εκφοβισμό, κυρίως στους Κούρδους πρόσφυγες, φτάνοντας τις απειλές τους μέχρι και στην πιθανότητα δολοφονίας.
Το θέμα αποκαλύφτηκε όταν οι τζιχαντιστές δημιούργησαν πολλά προβλήματα και απειλούσαν τους Κούρδους πρόσφυγες στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν μαζί στους Αγίους Θεοδώρους της Κορίνθου.

Μάλιστα οι Κούρδοι ανέφεραν ότι οι 3 από τους τζιχαντιστές που τους έχουν στοχοποιήσει είχαν μαχαιρώσει άλλους Κούρδους πρόσφυγες σε κέντρο υποδοχής στη Μυτιλήνη!

Οι απειλές ήταν πολύ σοβαρές και όπως είναι λογικό τρομοκράτησαν τον Κουρδικό πληθυσμό του ξενοδοχείου.

Για τη ζοφερή αυτή κατάσταση οι Κούρδοι της Αθήνας ενημέρωσαν το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Στους αστυνομικούς επίσης διαβιβάστηκε αρμοδίως και κατάλογος με τα ονόματα των 9 εξτρεμιστών που δημιουργούν το πρόβλημα και θέλουν να τρομοκρατούν τους υπόλοιπους, κυρίως τους Κούρδους.

Τι έχει κάνει μέχρι στιγμής η ΕΛΑΣ; Σχεδόν τίποτα. Ουσιαστικά δεν έχει ασχοληθεί με την υπόθεση. Με όποιους κινδύνους συνεπάγεται αυτό για την ασφάλεια των ανθρώπων στην Κόρινθο.

Υπάρχουν όμως παράλληλα και άλλες πηγές που υποστηρίζουν ότι η ΕΛΑΣ έχει βούληση να δράσει αλλά δεν έχει λάβει συγκεκριμένες εντολές από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Μπαλάκι ευθυνών δηλαδή για ακόμη μία φορά.

Για το ζήτημα πάντως, σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες, έχει λάβει γνώση ακόμα και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, χωρίς αποτέλεσμα ως τώρα.

Rate this item
(1 Vote)
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS