Αυγούστου 24, 2019

Αντιπροσωπεία Συναγωνιστών στη βιβλιοπαρουσίαση του Udo Voigt.

By Μαρτίου 09, 2019 483

Την Πέμπτη 7/3 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, κλιμάκιο Συναγωνιστών της συλλογικότητάς μας παρευρέθη στη παρουσίαση της Ελληνικής έκδοσης του βιβλίου,με τίτλο Για Την Ελευθερία Των Εθνών ,του γνωστού Γερμανού εθνικιστή ευρωβουλευτή Udo Voigt.

Στην εκδήλωση,όπου παρευρέθηκαν πλήθος Συναγωνιστών, από εθνικιστικές και πατριωτικές συλλογικότητες και παρατάξεις,ήταν προσκεκλημένος επίσης και ο Dan Eriksson εκπρόσωπος του ιδρύματος Europa Nostra Terra ο οποίος μας μίλησε για τον σκοπό του ιδρύματος και μας παρουσίασε κάποιες από τις δράσεις τους.

Το ίδρυμα ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2015 στο Βερολίνο και σκοπός του είναι να οργανώνει σεμινάρια και συνέδρια σε διάφορες Ευρωπαικές χώρες,να εκδίδει δημοσιεύσεις ώστε να ενημερώνει αναφορικά με το μέλλον της Ευρώπης και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα έθνη-κράτη εξαιτίας της Ευρωπαικής Ένωσης,της μαζικής λαθρομετανάστευσης και της πολυπολιτισμικότητας.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε το τιμώμενο πρόσωπο ο Udo Voigt, o οποίος αναφέρθηκε στις ενέργειες και γενικότερα στο έργο του στο Ευρωκοινοβούλιο.
Ακριβώς αυτό είναι και το περιεχόμενο του βιβλίου του, από το 2014 που εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με το Εθνικοδημοκρατικό κόμμα της Γερμανίας(NPD) εώς και σήμερα και στις προσπάθειες που έχει κάνει ώστε να ενώσει όλους τους Εθνικιστές ευρωβουλευτές με στόχο να συγκροτήσουν μια εθνικιστική κοινοβουλευτική ομάδα στη καρδιά του τέρατος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μίλησε για τις επαφές που έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει σε διάφορες χώρες καθώς μετά την Ελλάδα θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε Κύπρο,Λίβανο,Δαμασκό και θα καταλήξει στη Συρία όπου πολύ εύστοχα παρατήρησε κάτι που τα μέσα μαζικής εξαπάτησης αποκρύπτουν.
Το ότι στη Συρία η νέα τάξη πραγμάτων υπέστη ήττα καθώς ο πρόεδρος Άσαντ βγήκε νικήτης και ήδη 1,7 εκατομμύρια πρόσφυγες επέστρεψαν στα σπίτια τους από την Τουρκία.

Η κουβέντα συνεχίστηκε με τον Udo Voigt να αναφέρεται στην αγάπη του για την Ελλάδα ,τον Πλάτωνα και να απαντάει σε ερωτήσεις συναγωνιστών.

Στόχος του Udo Voigt στην Ευρωπαική Ένωση είναι όπως δήλωσε, να την κάνει να καταρρεύσει,πολεμώντας την εκ των έσω για να δημιουργηθεί μία Ευρώπη ενωμένη,στην οποία θα συμπεριλαμβάνονται η Ρωσία και η Ουκρανία και όχι οι ιμπεριαλιστές Αμερικάνοι!

 

Rate this item
(2 votes)
Last modified on Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 11:52
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS