Οκτωβρίου 22, 2019

Ζήτω η Ελληνική Πρωτομαγιά!

Η Εθνική Κοινωνική Δράση τιμά την εργατική πρωτομαγιά,την πρωτομαγιά των Ελλήνων εργατών.

1η Μαΐου του 1886,πλήθος κόσμου βγαίνει στους δρόμους, συνθήματα και φωνές κατακλύζουν τις πλατείες, τα εργατικά συνδικάτα καλούν για μια μέρα διαμαρτυρίας ενάντια στη καταπίεση ,την τυραννία και την αμάθεια.
Μια μέρα κατά την οποία οι εργάτες θα πρέπει να αρχίσουν να απολαμβάνουν 8 ώρες δουλειάς, 8 ώρες ψυχαγωγίας, 8 ώρες ανάπαυσης,τα γεγονότα που το συνόδευσαν έμελλε να καθορίσουν την ιστορία του εργατικών διεκδικήσεων.

Έκτοτε η ημερομηνία αυτή ορίστηκε σταδιακά ως η μέρα των εργατών και γιορτάζεται σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.Έχει χυθεί πολύ αίμα στην ιστορία των εθνών προκειμένου να καθιερωθούν κανόνες αξιοπρεπούς και ασφαλούς εργασίας ,έχουν γίνει πραγματικά πολλοί αγώνες ώστε να διασφαλιστεί η ζωή των εργαζομένων στους χώρους εργασίας μαζί με την εξασφάλιση τού καλύτερου δυνατού παραγωγικού αποτελέσματος.

Δυστυχώς κάθε χρονιά βλέπουμε τα κομματόσκυλα και τους επαγγελματίες εργατοπατέρες, που ξεπουλούν τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, να παριστάνουν τους υπερασπιστές των δικαιωμάτων των εργαζομένων,αυτούς που διαλύσανε την εθνική παραγωγή και αποτελούν το διεθνιστικό, μαρξιστικό και σοσιαλοφιλελεύθερο μικρόβιο που διχάζει τον Έλληνα εργάτη ταΐζοντας ξένα στόματα και χαρακτηρίζοντάς τον ρατσιστή στις περιπτώσεις που αντιδρά.
Η εργατική τάξη δεν χρειάζεται επαγγελματίες προστάτες και κομματικούς καθοδηγητές αλλά ενότητα της παραγωγικής αλυσίδας ώστε να γίνει συνείδηση της εθνικής κοινότητας ότι η εργασιακή διαδικασία είναι μία καθημερινή μάχη για εθνική ευημερία και ανάπτυξη.

Στις περιπτώσεις που ο εργάτης ελέγχει την κρατική εξουσία και διαμορφώνει το εθνικό προϊόν το κράτος λειτουργεί ως ισχυρή προσωπικότητα άνευ πιέσεων και εξωτερικών δεσμεύσεων,ενώ στη περίπτωση που κυριαρχεί η ανεργία ο εργάτης γίνεται αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης και το έθνος βρίσκεται υπό διαρκή ξένη κυριαρχία με αποτέλεσμα ο εργάτης να γίνεται σκλάβος της φτηνής παγκόσμιας αγοράς εργασίας.

Εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές, που δεν λησμονούμε , επί πλέον πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα για τα προβλήματα του καιρού μας, ενός καιρού σκληρής δοκιμασίας των Ελλήνων εργαζομένων, μιας δοκιμασίας που γίνεται ακόμη χειρότερη από την ανεξέλεγκτη παρουσία χιλιάδων λαθρομεταναστών, που με μεροκάματα πείνας βυθίζουν στην ανεργία τους συμπατριώτες μας.

Η Εθνική Κοινωνική Δράση τιμά και στέκεται δίπλα στον Έλληνα εργάτη που αποτελεί τον στυλοβάτη του ελληνικού έθνους.
Οι Έλληνες εργάτες έχουν πατρίδα,ζήτω η Ελληνική Πρωτομαγιά!!

Rate this item
(0 votes)
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS