Οκτωβρίου 22, 2019

Η Εθνική Κοινωνική Δράση, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές

Η Εθνική Κοινωνική Δράση, για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στην Θεσσαλονίκη, στηρίζει τον συνδυασμό "Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική"

με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Κουριαννίδη.

Ο Γιάννης Κουριαννίδης γεννήθηκε το 1961 στο Κιλκίς από πατέρα Πόντιο και μάνα Κρητικιά. Το μεγαλύτερο μέρος των παιδικών και νεανικών του χρόνων έζησε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Α΄ Λύκειο Θεσσαλονίκης το 1979, και από το Γεωλογικό Τμήμα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του Θητεία του στο Πεζικό, ως έφεδρος Λοχίας.

Από το 1986 εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, έχοντας υπηρετήσει στην Αλεξανδρούπολη, στην Ξάνθη, στη Σαμοθράκη, στη Θάσο και φυσικά στη Θεσσαλονίκη. Είναι νυμφευμένος με τη Βαρβάρα Αντωνίου με την οποία έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.

Από το 1988 διευθύνει την έκδοση του βραβευμένου Θρακιώτικου περιοδικού "Ενδοχώρα", του μακροβιότερου περιοδικού της ελληνικής περιφέρειας. Εξελέγη τρείς φορές στο Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θρακικών Σωματείων την οποία υπηρέτησε και ως αντιπρόεδρος. Από το 2011 είναι πρόεδρος του δραστήριου σωματείου "Δεσμοί Ελλήνων". Αρθρογραφεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και ασχολείται με την επιμέλεια εκδόσεων και τη λογοτεχνική κριτική.

Δείτε περισσότερα για τον ίδιος και τις θέσεις του στην επίσημη σελίδα του κάνοντας κλίκ εδώ.

Rate this item
(2 votes)
Last modified on Δευτέρα, 20 Μαϊος 2019 15:43
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS