Νοεμβρίου 19, 2019

Τουρκική επιθετικότητα και μια πολιτική ηγεσία ανίκανη να αντιδράσει

Σε νέα τετελεσμένα στη νεκρή ζώνη προχώρησαν Τούρκοι στρατιώτες γύρω στις 17:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

 

Στρατιώτες του κατοχικού στρατού, με δύο οχήματα, «γκρίζαραν» περιοχή στη νεκρή ζώνη. Στη συνέχεια Τουρκοκύπριοι αγρότες μπήκαν με μηχανήματα και θέρισαν τα χωράφια των Ελληνοκυπρίων νόμιμων ιδιοκτητών του χωριού Δένεια.

 

Οι Ελληνοκύπριοι κάλεσαν τα Ηνωμένα Έθνη με τα οποία προκλήθηκε ένταση. Οι άνδρες του ΟΗΕ αφού πρώτα διαβουλεύθηκαν με τον τουρκικό στρατό και δεν τους έπεισαν να απομακρυνθούν, ζήτησαν από τους Ελληνοκύπριους να φύγουν για να μην προκληθούν επεισόδια.

 

Χρόνια λένε τους εθνικιστές ακραίους και ότι η πολιτική των ίσων απαντήσεων μόνο κακό θα μας κάνει. Και δυστυχώς, η πολιτική μας δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ αφού δεν έχουμε κυβερνήσει και ποτέ. Αλλά η δικιά τους πολιτική εφαρμόστηκε και εφαρμόζεται. Η πολιτική του “σφάξε με πασά μου να αγιάσω”, η πολιτική της “λογικής” (είπαμε την άποψη μας για τους λογικούς σε παλαιότερο άρθρο), η άποψη του “θα τους πάμε στα διεθνή δικαστήρια”. Λες και δεν γνωρίζουν ότι, το δίκαιο στην ισχυρό δύναται! Σε πόσα διεθνή δικαστήρια πρέπει να πάμε ακόμα;

O λαός πρέπει να επαναστατήσει!

Ακόμα και σε αυτό το επεισόδιο, ο ΟΗΕ που τόσα χρόνια για αυτόν ακούμε ότι θα μας βρει λύση, αφού είδε ότι με τον ‘δυνατό’ δεν έβγαλε άκρη ζήτησε από τον νόμιμο να φύγει για να μην προκληθεί ένταση. Και γιατί να μην προκληθεί; Αν μπουν στην χώρα μου να φύγω για να μην προκληθεί ένταση… και αν μπουν σπίτι μου να κάνω πως κοιμάμαι… Αυτό είναι το ήθος τους αυτά προστάζει η δειλή ψυχή τους.

Rate this item
(1 Vote)
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS