Οκτωβρίου 22, 2019

16χρονος κατεβάζει τουρκική σημαία Featured

By Σεπτεμβρίου 13, 2019 113

Όλοι διαβάσαμε για την ιστορία όπου ένας ελληνόψυχος, νεαρός (κατά τα άρθρα 16χρονος) κατέβασε το κουρελόπανο που ονομάζουν σημαία οι τούρκοι. Αυτό έλαβε χώρα στην κατεχόμενη Λύση, ο νεαρός φυσικά καταζητείται από τις κατοχικές δυνάμεις (επίσημες και ανεπίσημες). Το ρεπορτάζ αναφέρει: 

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή (8/9). Ο νεαρός φέρεται να μετέβη στην κατεχόμενη Λύση με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης. 

Ο 16χρονος μαθητής, χωρίς να γίνει αντιληπτός μπήκε στο δημοτικό σχολείο ανέβηκε στον ιστό και κατέβασε την τουρκική σημαία. Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Αλήθεια», μπήκε σε αίθουσα του σχολείου και έσπασε την φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς. Ο νεαρός Ε/κ καταγράφηκε από κάμερες την ώρα που ανεβαίνει στο ιστό κατεβάζοντας τη σημαία της κατοχής. Την ίδια ώρα σε δηλώσεις του ο δήμαρχος της κατεχόμενης Λύσης, Αντρέας Καουρής, δήλωσε την Τετάρτη: «Tο τσουνάμι αγάπης των Λυσιωτών, που εκδηλώθηκε μαζικά και καθολικά την περασμένη Κυριακή, με την προσέλευση δύο χιλιάδων και πλέον Λυσιωτών στην γενέθλια γη, με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης, δεν μπορεί με κανένα τρόπο να επισκιαστεί από το οποιοδήποτε μεμονωμένο περιστατικό, που συνέβη από έναν 16χρονο». Tι αναφέρεουν τουρκικά ΜΜΕ: «Μετά από 45 χρόνια, Ελληνοκύπριοι έκαναν λειτουργία σε εκκλησία των Κατεχομένων στην περιοχή Ακντογάν. Στις 8 Σεπτεμβρίου ένας Ελληνοκύπριος, ενώ παρακολουθούσε την λειτουργία στην εκκλησία, απομακρύνθηκε και πήγε στο κοντινό σχολείο, το οποίο λέγεται Fazıl Küçük. Εκεί σε πρώτη φάση μπήκε σε μια αίθουσα και πήρε την φωτογραφία του Ντεκτάς. Εν συνεχεία βγήκε στο προαύλιο του σχολείου και κατέβασε την Τουρκική σημαία. Μετά ο Ελληνοκύπριος πήδηξε την μάντρα του σχολείου και διέφυγε».

 

Όπως δημοσιεύτηκε ακόμα και από ελληνικά ΜΜΕ, μέλη των ροζ ή όπως αλλιώς λέγονται “λύκων”, δεν ντρέπονται να απειλούν ακόμα και μαθητές.

 

Εμείς, ως ελληνόψυχοι Εθνικιστές, δεν μπορούμε παρά να συγχαρούμε αυτόν τον νεαρό. Πέρα όμως από αυτό, δεν μπορούμε να κρύψουμε την ντροπή μας, που ακόμα μια φορά ως κράτος κριθήκαμε ‘λίγοι’. Και πως να μην γίνει αυτό, αφού έχουμε ακόμα μια προδοτική κυβέρνηση, που κανένα πρόβλημα δεν έχει να στηρίξει την συμφωνία μεταξύ Τσίπρα-Ζαεφ, να ξεπουλήσει Αιγαίο.. και την αδερφή μας κύπρο. Την ώρα που η Τουρκία έχει χάσει κάθε μέτρο, ένα από τα κράτη που φέρεται να είναι εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο κοιμάται τον βαρούχιο ύπνο! Το να πειραχτεί ακόμα και μια τρίχα από αυτόν τον νεαρό, θα έπρεπε να είναι casus belly! Όμως αυτό δεν θα συμβεί...Γιατί δεν έχουμε Εθνικιστική κυβέρνηση. Και δεν έχουμε, γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε ένα Εθνικιστικό Κίνημα με αξίες που να απευθύνεται στην κοινωνία! Όμως αυτό σιγά σιγά αλλάζει… 

Rate this item
(0 votes)
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS