Οκτωβρίου 22, 2019

Μόρια - Νεκροί μετά απο συμπλοκές  Featured

By Σεπτεμβρίου 30, 2019 214

Οι Έλληνες Εθνικιστές φωνάζουμε από την αρχή της ψευτο-μεταναστατευτικής κρίσης, ότι εισβολείς ΔΕΝ είναι Σύριοι μετανάστες πολέμου, αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία, πακιστανοί, μαροκινοί κλπ που βρήκαν ευκαιρία για δωρεάν διακοπές. Και να ήταν όμως, η λογική λέει πως δεν θα έπρεπε να απορροφηθούν από αλλόφυλες χώρες, με διαφορετικά ήθη έθιμα κουλτούρα και θρησκεία αλλά από χώρες με όμοιους τους… Ουδείς άκουσε!

Και το σχέδιο των κέντρων εξουσίας συνέχιζε χωρίς ουσιαστική αντίσταση, ακόμα και από Έλληνες κατοίκους της παραμεθορίου που ονειρεύοντουσαν νόμπελ! Τώρα που ο πόλεμος στην Συρία έληξε, και ο Άσαντ καλεί όλους του πραγματικούς Σύριους πίσω να χτίσουν την πατρίδα τους, προσφέροντας τους ‘χάρη’ για την λιποταξία τους. Εμείς θα έχουμε να κάνουμε… με τα απομεινάρια. Που όπως όλα δείχνουν, δεν έχουν φιλικές διαθέσεις.

Ήρθε λοιπόν, η πικρή ώρα της δικαίωσης για όλους τους Έλληνες Εθνικιστές, που σε μια συνηθισμένη εξέγερση στην Μόρια… έχουμε νεκρούς! Ακολουθεί το ρεπορτάζ.

 

Εκτός ελέγχου η Μόρια - Ενισχύθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις

Μία γυναίκα και ένα παιδί είναι τα θύματα της τραγωδίας στον καταυλισμό στη Μόρια όπου προκλήθηκε πυρκαγιά και ξέσπασαν επεισόδια και βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε ομάδες προσφύγων και μεταναστών από τη μια μεριά και αστυνομικών δυνάμεων από την άλλη. Από τις συμπλοκές τραυματίστηκαν πέντε άτομα.

Η σορός μιας απανθρακωμένης γυναίκας που μεταφέρθηκε στις 7 το απόγευμα της Κυριακής από ιδιώτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, και η σορός ενός απανθρακωμένου παιδιού που έβγαλαν μέσα σε μια κουβέρτα πρόσφυγες και μετανάστες από το τμήμα του καταυλισμού που κάηκε στην κάτω πύλη του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των όσων συμβαίνουν στον καταυλισμό της Μόριας. Όπως αναφέρει το Lesvosnews, η ταυτοποίηση ολοκληρώθηκε και προέκυψε ότι η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από το Αφγανιστάν. Η ίδια μαζί με το παιδάκι της κάηκαν ζωντανοί όταν το κοντέινερ στο οποίο διέμεναν τυλίχτηκε στις φλόγες. Για άγνωστους λόγους, γύρω στις 5 το απόγευμα της Κυριακής ξέσπασαν δυο φωτιές. Μια σε ελαιοκτήματα έξω από τον καταυλισμό, περί τα 400 μέτρα από τις σκηνές στον εξωτερικό χώρο του ΚΥΤ και μια στη «ζώνη 4», όπου σε διώροφους οικίσκους διαμένουν κυρίως Αφρικανοί. Κι ενώ η φωτιά στα ελαιοκτήματα σβήστηκε πολύ γρήγορα, η φωτιά στους οικίσκους του ΚΥΤ επεκτάθηκε και κατέκαψε μεγάλο τμήμα του όλου χώρου. Το σβήσιμο της δε έγινε μετ' εμποδίων. Μάλιστα, οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το μέτωπο δεχόμενοι επίθεση από εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι και κατέστρεψαν τουλάχιστον δυο πυροσβεστικά οχήματα.

 

Η ερώτηση που θέτουμε είναι απλή: Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε; 

 

Rate this item
(0 votes)
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS