Νοεμβρίου 19, 2019

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

By Νοεμβρίου 05, 2019 520

Την 1η Νοέμβρη 2019 κλείσαμε 6 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία των δύο Αδερφών μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. 6 χρόνια συγκάλυψης από το κράτος της διαφθοράς στο οποίο ζούμε. 6 χρόνια ένοχης σιωπής και συνενοχής από τις αρμόδιες αρχές, από την αστυνομία και την δικαιοσύνη. Οι συναγωνιστές του Γιώργου και του Μάνου όμως δεν ξεχνούν και τίμησαν με πράξεις την υπέρτατη θυσία των 2 μεγάλων Νεκρών του Αγώνα.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ομάδα Συναγωνιστών προχώρησε σε συμβολική παρέμβαση έξω από την ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας την ένοχη σιωπή αλλά και τον βρόμικο ρόλο που έπαιξαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στην δολοφονία των Συντρόφων μας.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία των Συναγωνιστών της κοινότητας Propatria, πλήθος Συναγωνιστών βρέθηκε στο σημείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή ο Γιώργος και ο Μάνος. Με απόλυτο σεβασμό στην θυσία και την μνήμη των 2 Νεκρών, βρεθήκαμε στο σημείο της δολοφονίας και στην συνέχεια υπήρξε μια δυναμική πορεία στα στενά του Ηρακλείου, όπου καταλήξαμε στο νεκροταφείο.

Την Παρασκευή 1 Νοέμβρη, ανήμερα της δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, βρεθήκαμε στους τόπους τελευταίας κατοικίας τους. Πλήθος Συναγωνιστών αλλά και φίλων έδωσαν το παρόν, υπενθυμίζοντας πως κανένας δεν μας έχει ξεχάσει και δεν πρόκειται να ξεχάσει το τραγικό γεγονός.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, κλιμάκιο της Εθνικής Κοινωνικής Δράσης μαζί και με άλλους Συναγωνιστές, βρέθηκε στο σημείο θυσίας των Συναγωνιστών μας, τηρώντας ενός λεπτού σιγή και καταθέτοντας ένα στεφάνι προς Τιμή και Μνήμη των 2 Πεσόντων.

Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου, στα γραφεία του Εθνικού Μετώπου, έλαβε μέρος ομιλία ενάντια στην αριστερή τρομοκρατία και κυρίως στην άνανδρη δολοφονία του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη.

Κλείνοντας υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Μανώλης και ο Γιώργος δεν θυσιάστηκαν για κανένα πρόσωπο, δεν θυσιάστηκαν για καμία οικογένεια και σίγουρα δεν θυσιάστηκαν στον βωμό βρόμικων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων. Ο Γιώργος και ο Μάνος θυσιάστηκαν στον βωμό της Ιδέας του Εθνικισμού με μόνο τους κίνητρο την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και την αξιοπρέπεια του Λαού μας. Γιατί ο Γιώργος και ο Μάνος ήταν ένας από εμάς...

Rate this item
(1 Vote)
Last modified on Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 12:11
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS