Οκτωβρίου 22, 2019

Επέτειος 4ης Αυγούστου

By Αυγούστου 04, 2019 292

Πολλά μπορούν να γραφτούν για αυτήν την επέτειο, για τα έργα που έκανε το καθεστώς για την ιδεολογία ή ακόμα για τα λάθη του. Όμως ας μείνουμε σε κάτι που είχε πει ο ίδιος ο Ι. Μεταξάς, μόλις ανέλαβε την διαχείριση της Ελλάδας από τον βασιλέα:

 

«Ο Ελληνικός Λαός δύναται από της στιγμής ταύτης να ζει και να εργάζεται ήσυχος και απερίσπαστος και με απόλυτον το αίσθημα της ασφαλείας, καθώς και με πλήρη την πεποίθηση ότι η κυβέρνησις, εδραιούσα το κοινωνικό καθεστώς θα εργαστεί αποτελεσματικώς δια την ευημερία της Ελληνικής Κοινωνίας εν γένει και ιδιαιτέρως των πενεστέρων και πασχουσών αυτής τάξεων. Επίσης: Επικαλούμαι πλήρη και αμέριστο την συνδρομή όλων των Ελλήνων οίτινες πιστεύουν ότι πρέπει να παραμείνουν αλώβητοι αι εθνικαί ημών παραδόσεις και ο Ελληνικός Πολιτισμός μας»

 Διαβαίνουμε μια περίοδο συνεχών ζυμώσεων και ραγδαίων αλλαγών, δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως τους οδοδείκτες του Ελληνικού Εθνικού και μοναδικού πραγματικού φιλο-λαϊκού κράτους.

Αίμα και Γη

 

Όπως τότε ο Ι. Μεταξάς, πρέπει να στραφούμε στον Ελληνικό λαό (το αίμα μας). Πρωτίστως να αφουγκραστούμε και έπειτα να προτείνουμε λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματα που τότε - τώρα - και πάντα, η “ελίτ” του καπιταλισμού και της Δημοκρατίας προκαλεί στον λαό μας.

Τότε, όπως τώρα η Ελλάδα βρίσκεται σε δυσμενή κατάσταση εξαιτίας των ψευτο-ηγετών της, οικονομικά πολιτικά αλλά κυρίως ηθικά, ο λαός και η καθαγιασμένη γη των προγόνων μας ήταν (όπως και σήμερα) σχεδόν εξοντωμένα. Όμως εκείνο το καθεστώς ενέπνευσε έναν λαό, και εξαιτίας του, έχουμε το έπος του 1940, που είναι ακόμα ένας λόγος που αισθανόμαστε περήφανοι ως Έλληνες!

Πόσοι θα πολεμήσουν σήμερα για τον Κούλη; Πόσοι θα θυσιαστούν; Για ποια ιδεώδη και ποια πατρίδα;

Αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξει! Ως Εθνικιστές, η φυσική μας θέση είναι ο δρόμος δίπλα στον εργάτη, τον πωλητή τον μεροκαματιάρη. 

 

Δεν ταιριάζουν σε εμάς οι ατέρμονες ιδεολογικές συζητήσεις ‘περί το φύλο των αγγέλων’! Η ιδεολογία μας φτιάχτηκε από τον λαό για τον λαό! Εμείς ανέκαθεν είμασταν το φως που διέλυε το σκοτάδι τους, εμείς είμαστε αυτοί που παράγουμε ηρωικά έπη όταν αυτοί παρουσιάζουν την δειλία ως “λογική” και σιγά σιγά έρχεται η ώρα που εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα σώσουμε την πατρίδα μας από όλα τα φίδια που τώρα την έχουν ζώσει! 

Ξημερώνοντας 4ή Αυγούστου, ας θυμηθούν όλοι οι Έλληνες Εθνικιστές αυτά που μας ενώνουν:

 

Το Αίμα της Φυλής μας και η Γη των προγόνων μας!


Μάχη μέχρι την τελική νίκη!

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Κυριακή, 04 Αυγούστου 2019 13:03
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS