Νοεμβρίου 19, 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

By Νοεμβρίου 01, 2019 297

Σήμερα συμπληρώνονται 6 χρόνια από την πιο στυγερή, πολιτική δολοφονία των τελευταίων δεκαετιών.

Σαν σήμερα το 2013 και ώρα 19:00, δολοφονούνται άνανδρα οι δύο Συναγωνιστές και αδερφοί μας, ο Μανώλης Καπελώνης και ο Γιώργος Φουντούλης.

6 χρόνια μετά δεν έχει υπάρξει σύλληψη των δραστών, ενώ το κράτος και οι αρχές καλύπτουν την όλη υπόθεση τηρώντας σιγή ιχθύος για την δολοφονία δύο νέων. Βλέπετε εμείς οι Εθνικιστές είμαστε τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού, έτσι λοιπόν οι ζωές μας δεν έχουν την ίδια αξία όπως οι ζωές των υπολοίπων.

Για τον Γιώργο και τον Μάνο δεν θα υπάρξουν κεντρικοί οδοί με το ονοματεπώνυμο τους, δεν θα υπάρξει ούτε άγαλμα ούτε η πλειοψηφία του κόσμου θα ξέρει τα ονόματα τους, οι οικογένειες του Γιώργου και του Μάνου δεν θα προσκληθούν ποτέ στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για να γίνει γνωστός ο πόνος τους. Έτσι λοιπόν η πιο φρικτή, πολιτική δολοφονία των τελευταίων ετών δεν πρέπει να ακούγεται και κράτος σε συνεργασία με το παρακράτος, επιχειρούν με υπόγειες μεθοδεύσεις να περάσει στην λήθη.

Υπάρχει όμως κάτι το οποίο γεννήθηκε την 1η Νοέμβρη του 2013. Υπάρχει κάτι το οποίο οι δολοφόνοι του Γιώργου και του Μάνου στόχευαν στην πραγματικότητα αλλά δεν κατάφεραν να το σκοτώσουν. Είναι η Πίστη μας που ξαναγεννήθηκε την 1 Νοέμβρη, είναι η θυσία των δύο Αδερφών μας που έγινε ο δικός μας Ορκος για μια ζωή.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα εμπόδια και αν βρούμε στον δρόμο μας δεν θα σταματήσουμε να συνεχίζουμε τον Αγώνα για τον οποίο έπεσαν τα αδέρφια μας. Τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού μας.

Δικαστές μας είναι οι Αγέννητοι και οι Νεκροί αυτού του τόπου. Ελπίζουμε όταν ξανάσυναντηθούμε με τον Γιώργο και τον Μάνο να τους έχουμε κάνει περήφανους με τις πράξεις μας σε αυτό τον κόσμο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!

Rate this item
(0 votes)
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS