Νοεμβρίου 19, 2019

Τι ξέρουμε για τις Μ.Κ.Ο. στην Ελλάδα;

Ουσιαστικά η λειτουργία των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων προβλέπεται εδώ και 105 χρόνια, με βάση τον νόμο 281/1914, 6253/1934 και Ν.Διάταγμα 42/1974, οι βασικές διατάξεις έχουν κωδικοποιηθεί στα άρθρα 78-126 και 741-784 του Αστικού Κώδικα. Για να χαρακτηριστεί ένα οργανισμός ως Μ.Κ.Ο. πρέπει να βασίζεται στον εθελοντισμό, με σκοπούς κοινωφελείς γενικότερου ενδιαφέροντος, να μην επιδιώκει το κέρδος, να προβλέπονται αυτά στους σκοπούς του καταστατικού της Μ.Κ.Ο. και τα μέλη να μην μοιράζονται με οποιοδήποτε τρόπο κέρδος.

Με το Ν. 3691/2008, προλήφθηκαν κάποια "μέτρα" περί ξεπλύματος χρήματος (μητρώο, χρήση τραπεζών για βασικές λειτουργίες). Γιατί είναι δύσκολη η εποπτεία, οι άδειες ουσιαστικά εκδίδονται εμμέσως από τα πρωτοδικεία όλης της χώρας (αν σκοπός είναι επαγγελματικός βάσει Ν.1712/1987) ή αν είναι πολιτιστικός από το τμήμα της κοινωνικής αλληλεγγύης της διεύθυνσης υγείας της περιοχής τους. Ουσιαστικά είναι ανεξέλεγκτα.

Η παρούσα κυβέρνηση, πριν 6 μήνες νομοθέτησε για λειτουργία μητρώου των Μ.Κ.Ο. που δραστηριοποιούνται σε θέματα διεθνούς προστασίας, μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης. Γνωστή Μη Κυβερνητική Οργάνωση με σχεδόν δεκαετή δραστηριότητα, που έχει λάβει επιχορηγήσεις ακόμη και από τα υπουργεία δημόσιας τάξης και μεταναστευτικής πολιτικής και έχει αναλάβει δράση στην προάσπιση των δικαιωμάτων προσφύγων και μεταναστών με ακαθάριστα έσοδα πάνω από 20 εκατ. ευρώ και επιχορηγήσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ περίπου, βρέθηκε σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNN Greece μεταξύ άλλων να έχει λάβει μέσω Ελβετίας σημαντική οικονομική ενίσχυση από Σαουδαραβικών συμφερόντων fund το οποίο δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Καθώς η εν λόγω Μ.Κ.Ο. δηλώνει ότι απασχολεί ως προσωπικό περισσότερα από 600 άτομα και εμφανίζει να καταβάλει ετησίως μισθούς ύψους 7 εκατ. ευρώ, ποσό που ξεπερνούσε κατά τρεις φορές τα ακαθάριστα έσοδα της του 2018, υπάρχει πλέον όχι απλά υποψία, αλλά κάτι πολύ κοντά στην βεβαιότητα, ότι λειτουργεί με άδηλες πηγές χρηματοδότησης που μπορεί να σχετίζονται με ξέπλυμα μαύρου χρήματος, προώθηση αλλότριων προς την Πατρίδα μας συμφερόντων και ίσως συνδέσμους με τρομοκρατικές οργανώσεις ή συγχρηματοδότες αυτών. Να σημειώσουμε εδώ ότι η Ελβετία είναι ένα από τα δύο σημαντικότερα κέντρα ξεπλύματος μαύρου χρήματος στην Ευρώπη, και κάνει αυτή τη δραστηριότητα κατά τα τελευταία 100 χρόνια.

Oι Ξένες Μ.Κ.Ο. αποτελούν τον πυλώνα όχι μόνο επιβολής της πολιτικής της παγκοσμιοποίησης, αλλά και ανατροπής κυβερνήσεων από την Λατινική Αμερική ως την Ευρώπη, την Αφρική και την Ασία. Είναι γνωστό, για παράδειγμα, από την εποχή του ’80 ότι μέσω Μ.Κ.Ο. είχε χρηματοδοτηθεί η ανατροπή δεκάδων κυβερνήσεων στη Λατινική Αμερική, καθώς οι μυστικές υπηρεσίες μεγάλων χωρών τις χρησιμοποίησαν για να καλύπτουν τις βρώμικες, παράνομες, δραστηριότητές τους.

Το κόλπο ήταν απλό. Με πρόσχημα νόμιμες δραστηριότητες, οι Μ.Κ.Ο. ουσιαστικά ξέπλεναν το χρήμα των μυστικών υπηρεσιών, καθώς έπαιρναν χρηματοδοτήσεις που κατεύθυναν στην ανατροπή της πολιτικές ενός κράτους, αλλά και της ίδιας της κυβέρνησής του. Στο γαιτανάκι ξεπλύματος χρημάτων μπήκαν και μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα που συνδέονται με την παγκοσμιοποίηση, όπως το ίδρυμα Σόρος, Γερμανικά αλλά και Αμερικανικά ιδρύματα που σχετίζονται με πολυεθνικές εταιρίες και τους δισεκατομμυριούχους που τις ελέγχουν, με πρόσχημα την προώθηση σκοπών που είναι ξένοι και εχθρικοί προς την χώρα υποδοχής.

Ουσιαστικά αυτές οι Μ.Κ.Ο. ανατρέπουν είτε κυβερνήσεις, ή πολιτικές ή την πληθυσμιακή σύνθεση χωρών, ή όλα αυτά μαζί. Τέτοιος είναι ο ρόλος κάποιων ξένων Μ.Κ.Ο. που ανάγκασε τη Ρωσία το 2015, να ψηφίσει νόμο που προβλέπει ότι μπορεί να χαρακτηρισθεί ανεπιθύμητη η δραστηριότητα μιας ξένης ή διεθνούς Μη κυβερνητικής Οργάνωσης η οποία συνιστά απειλή για τα συνταγματικά θεμέλια της Ρωσικής Ομοσπονδίας, για την αμυντική ικανότητα της χώρας ή για την ασφάλεια της κυβέρνησης.

Το 2018, το Ουγγρικό κοινοβούλιο με ψήφους 160 υπέρ έναντι 18 κατά πέρασε επίσης νόμο με τον οποίο μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης ενός έτους όποιος συνδράμει πρόσωπα που έχουν εισέλθει παράνομα στην Ουγγαρία, από χώρα που δεν ανήκει στον Χώρο Σένγκεν, εφόσον η ζωή τους δεν απειλείται άμεσα, ενώ με άλλο νόμο είχε υποβάλλει φορολογία 25% σε Μ.Κ.Ο. Ο νόμος κατευθύνονταν κυρίως προς τις χρηματοδοτούμενες από τον νεοταξίτη Σόρος, των οργανώσεων που φέρνουν λαθραίους μετανάστες στην Ουγγαρία. Ακόμη και ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλτ Τράμπ, έχει αναφερθεί στον ύποπτο ρόλο των ξένων Μ.Κ.Ο αλλά και ειδικά των Μ.Κ.Ο. του νεοταξικού, κατά πολλούς Open Society του Τζορτζ Σόρος.

Πρόσφατα ακόμη και ο ηγέτης της Ιταλίας Σαλβίνι προειδοποίησε για τον ρόλο της M.K.O. Mediterraneo που ουσιαστικά έχει ως αποκλειστικό σκοπό το να συνεργάζεται με λαθρεμπορικά πλοία για προώθηση παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη! Η Μ.Κ.Ο. αυτή όπως και η χρηματοδοτούμενη από Γερμανική Μ.Κ.Ο. Sea-Eye, της οποίας 2 μέλη συνελήφθησαν.

Κάποτε αρκετοί Έλληνες Εθνικιστές πιστέψαμε σε έναν τύπο τον οποίο όσοι τον είχαν γνωρίσει πριν από εμάς τον απεχθάνονταν. Τους θεωρούσαμε όλους όσους “λέρωναν” το στόμα τους για αυτόν ως ψεύτες, πληρωμένους, συκοφάντες και εν τέλει ως εχθρούς μας και ας ήταν πάραυτα Εθνικιστές με ιστορία και έργο στις “πλάτες” τους. Κανένας δεν θα έπρεπε να κρίνει τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί ήταν ο “αρχηγός” μας και ως Εθνικιστές ο “αρχηγός” είναι κάτι το ιερό γιατί θεωρητικά είναι ο καλύτερος όλων, ο πιο άριστος ανάμεσα στους άριστους. Κάποιοι λίγοι που βρισκόντουσαν δίπλα του, όπως ο γράφων του κειμένου, θα μπορούσαμε να δεχτούμε μέχρι και σφαίρα στο στήθος σε περίπτωση που κάποιος πήγαινε να βλάψει τον "αρχηγό" μας.

Τα χρόνια πέρναγαν και βήμα βήμα ο Εθνικισμός άρχιζε να μεγαλώνει ραγδαία. Τα προβλήματα που μάστιζαν την Πατρίδα μας έκαναν τους συμπατριώτες μας να ξυπνούν από τον λήθαργο τον οποίο βρίσκονταν. Έτσι λοιπόν οι Εθνικιστές μπήκαμε στην βουλή και μέσα μας επιθυμούσαμε όσο τίποτα άλλο να γίνουμε η κυβέρνηση αυτού του τόπου. Μια κυβέρνηση όπου θα έφερνε την κάθαρση απέναντι στην ασυδοσία των πολιτικάντιδων και θα έκανε την Πατρίδα μας μεγάλη και άξια ξανά. Θεωρούσαμε τους εαυτούς μας ευλογημένους και απίστευτα τυχερούς που τα όνειρα μας ήταν έτοιμα να πάρουν σάρκα και οστά και πιστεύαμε ακόμα πως και οι ίδιες μας οι ζωές ήταν μικρές μπροστά σε ένα τέτοιο μεγαλείο. Βέβαια η αλήθεια ήταν πως ελάχιστοι πιστεύαμε σε όλα αυτά και εκ του αποτελέσματος λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο...

Πολύ σύντομα οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν από τα οφέλη που παρέχει το σύστημα, για κάποιους οφέλη για εμάς δηλητήριο. Το πραγματικό πρόσωπο του "αρχηγού" μας άρχισε να φαίνεται, πάραυτα κάναμε υπομονή για το γενικότερο καλό. Όμως η ανοχή μας έδωσε χώρο δράσης σε αριβίστες, τυχοδιώκτες, οπορτουνιστές και καρεκλοκένταυρος που μόνο τους ενδιαφέρον ήταν πως θα κάνουν τις μεγάλες κοιλιές τους ακόμα μεγαλύτερες. Η ηδονή που έβρισκαν δεν ήταν σαν την ηδονή που νιώθαμε και νιώθουμε εμείς μέσω του Αγώνα . Ο σκοπός ο δικός μας ήταν η επικράτηση της Ιδέας και η απελευθέρωση της Ελλάδας, ενώ ο δικός τους ήταν να βλέπουν τους ήδη παχυλούς αριθμούς των ATM να παχαίνουν ακόμα περισσότερο. Ο κόμπος είχε φτάσει στο χτένι, το κλίμα που υπήρχε ήταν κάτι πολύ περισσότερο από άρρωστο και το μεγαλύτερο κομμάτι των αξιόλογων Συναγωνιστών άρχισε να αποχωρεί. Το άλλοτε μάχιμο Εθνικιστικό κίνημα δεν είναι τίποτα άλλο πλέον πέρα από ένα Κ.Α.Π.Ι και αυτό ήταν μια απόφαση του κάποτε "αρχηγού" μας και της αυλής του.

Ήμουν πεπεισμένος πως στη χθεσινή του απολογία θα προσπαθήσει να διασώσει τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας που του είχαν απομείνει. Ειδικά όταν είχαν προηγηθεί τουλάχιστον δύο απολογίες αξιοπρεπέστατες, θεωρούσα πως είναι για αυτόν μονόδρομος. Μάταια όμως, το βαρέλι όντως δεν είχε και δεν έχει πάτο και η υστεροφημία είναι κάτι που δεν απασχολεί τον πρώην "αρχηγό" μας.

Έτσι λοιπόν, μέσα σε πολλούς Συναγωνιστές που "άδειαζε" και σε Ιδέες που απαρνιόταν με τρομερή άνεση και ευκολία, αναφέρθηκε και σε εμένα χαρακτηρίζοντας με ως άτομο μη άξιο της εμπιστοσύνης του. Στην χρυσή αυγή 16 χρόνια συναπτά πέρασα ως επικεφαλής από αρκετά πόστα τα οποία ήταν πρότυπο όσο βρισκόταν υπό την διοίκησή μου. Ως γνωστόν υπήρξα και συνοδός του λεγόμενου "αρχηγού", πάραυτα όλα αυτά έγιναν εν αγνοία του διότι ήμουν άτομο το οποίο δεν ήταν άξιο για την εμπιστοσύνη ενός τόσου μεγάλου άντρα.

Θέλω να δηλώσω πως όταν ένας αποδεδειγμένος ψεύτης, ένας αρνητής των ιδεών του, ένας ρουφιάνος των συντρόφων του, ένας οικονομικά αδηφάγος, ένας προσκυνητής του συστήματος, με αποκαλεί ως άτομο ανάξιο της εμπιστοσύνης του, αυτό για μένα είναι ένας τίτλος Τιμής και παράσημο το οποίο με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στα μάτια των πραγματικών Εθνικιστών και Συναγωνιστών μου. Βέβαια δείξε μου τον κουμπάρο σου να σου πω ποιος είσαι. Ένα άλλο ακόμα θλιβερό άτομο που μέχρι και την ώρα που βρισκόταν στην τουαλέτα χαιρετούσε με το δεξί του χέρι τεντωμένο αλλά όλα αυτά ήταν ένα αστείο και έκαναν απλά πλάκα όπως είπε και ο ίδιος... Σύντομα θα καταλάβετε ότι δεν έχουμε όλοι μας το ίδιο χιούμορ και δεν κάνουμε όλοι πλάκα.

Πολλοί θεωρούν πως η πτώση της χρυσής αυγής σήμανε και το τέλος του Εθνικισμού. Η απάντηση είναι Όχι! Η πτώση της χρυσής αυγής έφερε την κάθαρση που είχε ανάγκη η Ιδέα μας και όλα θα φτιαχτούν από την αρχή, αλλά αυτή την φορά οι βάσεις μας θα είναι γερές και όχι σαπισμένες. Το κάστρο το οποίο ήδη φτιάχνουν οι Εθνικιστές από άκρη σε άκρη της Ελλάδας δεν πρόκειται αυτή την φορά να πέσει εκ των έσω, γιατί οι εφιάλτες φάνηκαν και σύντομα θα παραδοθούν στην λήθη της Ιστορίας, στο μοναδικό σημείο στο οποίο τους αξίζει να βρίσκονται.

Σωτήρης Δεβελέκος 

Υ.Γ(1):Ένα μεγάλο συγχαρητήρια σε όσους δεν έσκυψαν το κεφάλι απέναντι στο κυνήγι μαγισσών που εξαπέλυσε το σύστημα και κυρίως στον Ηλία Κασιδιάρη και στον Γιάννη Λαγό που κοίταξαν την Ιστορία κατάματα.

Υ.Γ(2):Το σύστημα και οι πολιτικοί αντίπαλοί μας, ήσασταν πολλοί τυχεροί που υπήρξε ως αρχηγός των Εθνικιστών το εν λόγω άτομο. Μην βιαστείτε όμως να το γιορτάσετε και να θυμάστε πως η τύχη δεν κρατάει για πάντα και κάποτε τελειώνει.

Την 1η Νοέμβρη 2019 κλείσαμε 6 χρόνια από την άνανδρη δολοφονία των δύο Αδερφών μας, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. 6 χρόνια συγκάλυψης από το κράτος της διαφθοράς στο οποίο ζούμε. 6 χρόνια ένοχης σιωπής και συνενοχής από τις αρμόδιες αρχές, από την αστυνομία και την δικαιοσύνη. Οι συναγωνιστές του Γιώργου και του Μάνου όμως δεν ξεχνούν και τίμησαν με πράξεις την υπέρτατη θυσία των 2 μεγάλων Νεκρών του Αγώνα.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ομάδα Συναγωνιστών προχώρησε σε συμβολική παρέμβαση έξω από την ΕΡΤ, υπενθυμίζοντας την ένοχη σιωπή αλλά και τον βρόμικο ρόλο που έπαιξαν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης στην δολοφονία των Συντρόφων μας.

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία των Συναγωνιστών της κοινότητας Propatria, πλήθος Συναγωνιστών βρέθηκε στο σημείο όπου άφησαν την τελευταία τους πνοή ο Γιώργος και ο Μάνος. Με απόλυτο σεβασμό στην θυσία και την μνήμη των 2 Νεκρών, βρεθήκαμε στο σημείο της δολοφονίας και στην συνέχεια υπήρξε μια δυναμική πορεία στα στενά του Ηρακλείου, όπου καταλήξαμε στο νεκροταφείο.

Την Παρασκευή 1 Νοέμβρη, ανήμερα της δολοφονίας των Συναγωνιστών μας, βρεθήκαμε στους τόπους τελευταίας κατοικίας τους. Πλήθος Συναγωνιστών αλλά και φίλων έδωσαν το παρόν, υπενθυμίζοντας πως κανένας δεν μας έχει ξεχάσει και δεν πρόκειται να ξεχάσει το τραγικό γεγονός.

Το Σάββατο 2 Νοεμβρίου, κλιμάκιο της Εθνικής Κοινωνικής Δράσης μαζί και με άλλους Συναγωνιστές, βρέθηκε στο σημείο θυσίας των Συναγωνιστών μας, τηρώντας ενός λεπτού σιγή και καταθέτοντας ένα στεφάνι προς Τιμή και Μνήμη των 2 Πεσόντων.

Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου, στα γραφεία του Εθνικού Μετώπου, έλαβε μέρος ομιλία ενάντια στην αριστερή τρομοκρατία και κυρίως στην άνανδρη δολοφονία του Μάνου Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη.

Κλείνοντας υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως ο Μανώλης και ο Γιώργος δεν θυσιάστηκαν για κανένα πρόσωπο, δεν θυσιάστηκαν για καμία οικογένεια και σίγουρα δεν θυσιάστηκαν στον βωμό βρόμικων οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων. Ο Γιώργος και ο Μάνος θυσιάστηκαν στον βωμό της Ιδέας του Εθνικισμού με μόνο τους κίνητρο την απελευθέρωση της Πατρίδας μας και την αξιοπρέπεια του Λαού μας. Γιατί ο Γιώργος και ο Μάνος ήταν ένας από εμάς...

Σήμερα συμπληρώνονται 6 χρόνια από την πιο στυγερή, πολιτική δολοφονία των τελευταίων δεκαετιών.

Σαν σήμερα το 2013 και ώρα 19:00, δολοφονούνται άνανδρα οι δύο Συναγωνιστές και αδερφοί μας, ο Μανώλης Καπελώνης και ο Γιώργος Φουντούλης.

6 χρόνια μετά δεν έχει υπάρξει σύλληψη των δραστών, ενώ το κράτος και οι αρχές καλύπτουν την όλη υπόθεση τηρώντας σιγή ιχθύος για την δολοφονία δύο νέων. Βλέπετε εμείς οι Εθνικιστές είμαστε τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού, έτσι λοιπόν οι ζωές μας δεν έχουν την ίδια αξία όπως οι ζωές των υπολοίπων.

Για τον Γιώργο και τον Μάνο δεν θα υπάρξουν κεντρικοί οδοί με το ονοματεπώνυμο τους, δεν θα υπάρξει ούτε άγαλμα ούτε η πλειοψηφία του κόσμου θα ξέρει τα ονόματα τους, οι οικογένειες του Γιώργου και του Μάνου δεν θα προσκληθούν ποτέ στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης για να γίνει γνωστός ο πόνος τους. Έτσι λοιπόν η πιο φρικτή, πολιτική δολοφονία των τελευταίων ετών δεν πρέπει να ακούγεται και κράτος σε συνεργασία με το παρακράτος, επιχειρούν με υπόγειες μεθοδεύσεις να περάσει στην λήθη.

Υπάρχει όμως κάτι το οποίο γεννήθηκε την 1η Νοέμβρη του 2013. Υπάρχει κάτι το οποίο οι δολοφόνοι του Γιώργου και του Μάνου στόχευαν στην πραγματικότητα αλλά δεν κατάφεραν να το σκοτώσουν. Είναι η Πίστη μας που ξαναγεννήθηκε την 1 Νοέμβρη, είναι η θυσία των δύο Αδερφών μας που έγινε ο δικός μας Ορκος για μια ζωή.

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσα εμπόδια και αν βρούμε στον δρόμο μας δεν θα σταματήσουμε να συνεχίζουμε τον Αγώνα για τον οποίο έπεσαν τα αδέρφια μας. Τον Αγώνα για την απελευθέρωση της Πατρίδας και του Λαού μας.

Δικαστές μας είναι οι Αγέννητοι και οι Νεκροί αυτού του τόπου. Ελπίζουμε όταν ξανάσυναντηθούμε με τον Γιώργο και τον Μάνο να τους έχουμε κάνει περήφανους με τις πράξεις μας σε αυτό τον κόσμο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ - ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ!

Ζήτω το Έπος του 1940!

Οκτωβρίου 28, 2019

Η Επέτειος του ΟΧΙ μνημονεύει την άρνηση της Ελλαδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε από τον Ιταλό πρέσβη στις 28 Οκτωβρίου του 1940 στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Ιωάννη Μεταξά. Συνέπεια της άρνησης αυτής ήταν η είσοδος της Χώρας στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και η έναρξη του Ελληνοιταλικού πολέμου.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της 28 Οκτωβρίου του 1940 η τότε Ιταλική Κυβέρνηση απέστειλε στην Ελλάδα τελεσίγραφο δια του Ιταλού Πρέσβη Εμανουέλε Γκράτσι , ο οποίος το επέδωσε ιδιόχειρα στον Ιωάννη Μεταξά στην οικία του με το οποίο και απαιτούσε την ελεύθερη διέλευση του Ιταλικού στρατού από την Ελληνοαλβανική μεθόριο προκειμένου στη συνέχεια να καταλάβει κάποια στρατηγικά σημεία του Βασιλείου της Ελλάδος (λιμένες, αεροδρόμια κλπ.)

Μετά την ανάγνωση του κειμένου ο Μεταξάς έστρεψε το βλέμμα του στον Ιταλό Πρέσβη και του απάντησε στα γαλλικά την ιστορική φράση: «Alors, c'est la guerre», δηλαδή << Λοιπόν αυτό σημαίνει πόλεμο>> εκδηλώνοντας έτσι την αρνητική θέση επί των ιταλικών αιτημάτων.

 

O ίδιος ο Γκράτσι στα απομνημονεύματά του, που εξέδωσε το 1945, περιγράφει τη σκηνή:

 

«Έχω εντολή κ. πρωθυπουργέ να σας κάνω μία ανακοίνωση και του έδωσα το έγγραφο. Παρακολούθησα την συγκίνηση εις τα χέρια και εις τα μάτια του. Με σταθερή φωνή και βλέποντάς με κατάματα ο Μεταξάς μου είπε: "Αυτό σημαίνει πόλεμο". Του απήντησα ότι αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί. Μου απήντησε ΟΧΙ. Του πρόσθεσα ότι αν ο στρατηγός Παπάγος..., ο Μεταξάς με διέκοψε και μου είπε: ΟΧΙ! Έφυγα υποκλινόμενος με τον βαθύτερο σεβασμό, προ του γέροντος αυτού, που προτίμησε την θυσία αντί της υποδουλώσεως»

 

 

 

Στις 5 και μισή τα ξημερώματα ξεκίνησε ο Ελληνοιταλικός Πόλεμος με την αιφνιδιαστική εισβολή των ιταλικών στρατευμάτων στην Ήπειρο , οπότε η Ελλάδα αμυνόμενη εισήλθε στον πόλεμο.

Το λεγόμενο << Έπος του Σαράντα >> το οποίο ακολούθησε και οι Μεγάλες Νίκες που ο ελληνικός στρατός κατήγαγε εις βάρος των Ιταλών καθιερώθηκε να γιοτάζονται κάθε χρόνο στις 28 Οκτωβρίου.

 

Ημέρα μνήμης και εθνικής υπερηφάνειας, η ημέρα που η Ελλάδα είπε ΟΧΙ στην υποταγή, στέλνοντας το μήνυμα πως όταν παλεύει κανείς με την ψυχή του , όταν αγωνίζεται για την Ελευθερία και τα Ιδανικά του όσο μεγάλα και αν είναι τα εμπόδια, όσες θυσίες και αν απαιτηθούν στο τέλος θα βγει σίγουρα Νικητής.

 

Ζήτω η 28η Οκτωβρίου!

 

Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!

 

 

 

Σαν σήμερα ο Γιώργος Φουντούλης θα είχε τα γενέθλια του,θα γινόταν 33 ετών. Κάποια ανθρωπόμορφα κτήνη, κάποια πληρωμένα αριστερά καθάρματα είχαν άλλη άποψη. Στέρησαν τον Γιώργο από την γλυκιά του αδερφή, από την οικογένεια του και όλους εμάς. Για κάποιους από εμάς η πληγή στις ψυχές μας που άνοιξε η δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου δεν θα κλείσει όχι μόνο μέχρι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι ένοχοι, φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, αλλά μέχρι να κάνουμε πραγματικότητα αυτό το οποίο πάλευαν τα Αδέρφια μας. Αυτό που παλεύουμε και εμείς. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ! Χρονιά πολλά Γιώργο μας, ξέρουμε ότι βρίσκεσαι δίπλα μας, στον Αγώνα μας, μαζί με τον Μανώλη.Μπορεί να μην σας βλέπουμε με τα μάτια μας αλλά η ψυχή μας σας αντιλαμβάνεται,αντιλαμβάνεται τις δικές σας ψυχές και τότε ο φόβος για το οτιδήποτε εξαφανίζεται. Όταν η άμμος στην κλεψύδρα του χρόνου τελειώσει και για μας, ελπίζουμε να είμαστε άξιοι να σας αντικρίσουμε στα μάτια και να σας έχουμε κάνει περήφανους

.

Όταν το κράτος αδιαφορεί για τον λαό του, τον λαό τον οποίο είναι υποχρεωμένο να προστατεύει, τότε η αλλυλεγγύη απέναντι στους συμπατριώτες μας είναι μονόδρομος.

Ο Παναγιώτης-Ραφαήλ έχει 160 μέρες ζωής στην καλύτερη περίπτωση, αν δεν δείξουμε την ελάχιστη συμπαράσταση μας.

Τα γνωστά ιδρύματα για την στήριξη των παιδιών, αυτά που έχουν τους “φιλάνθρωπους” χορηγούς της βιτρίνα, σφηρίζουν αδιάφορα.
Ας τους δείξουμε πως δεν είμαστε όλοι το ίδιο.
Ας δώσουμε Ζωή στον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ και Ελπίδα στα παιδιά με παρόμοια προβλήματα υγείας.

Οι Έλληνες Εθνικιστές φωνάζουμε από την αρχή της ψευτο-μεταναστατευτικής κρίσης, ότι εισβολείς ΔΕΝ είναι Σύριοι μετανάστες πολέμου, αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία, πακιστανοί, μαροκινοί κλπ που βρήκαν ευκαιρία για δωρεάν διακοπές. Και να ήταν όμως, η λογική λέει πως δεν θα έπρεπε να απορροφηθούν από αλλόφυλες χώρες, με διαφορετικά ήθη έθιμα κουλτούρα και θρησκεία αλλά από χώρες με όμοιους τους… Ουδείς άκουσε!

Στην Πατρίδα μας, εν έτη 2019, έχουν το δικαίωμα να διαδηλώνουν και να κάνουν συγκεντρώσεις άπαντες.
Από τις “αδερφές ψυχές” του gay pride, από άτομα που ζητούν την νομιμοποίηση των ναρκωτικών μέχρι και οι υπερασπιστές φονιάδων και τρομοκρατών, βλέπε Κουφοντίνα.

Όλους τους χωράει το τσίρκο της κοινοβουλευτικής δικτατορίας.
Όλους πλην τους Εθνικιστές και Πατριώτες!
Όσοι έχουν μέσα τους Πατρίδα και Θρησκεία πρέπει να μην έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα, στην δικτατορία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Έτσι λοιπόν με την κλασική τακτική του αποφασίζουμε και διατάζουμε, το κράτος της Ν.Δ απαγορεύει την αυριανή συγκέντρωση για την Μακεδονία μας.
Είναι προφανές πως θέλουν να υπάρχει σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο μέγα Εθνικό ζήτημα.

Έχουν λογαριάσει όμως χωρίς τον ξενοδόχο...
Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν θα αφήσουμε στην λήθη το θέμα της Μακεδονίας.
Δεν θα αφήσουμε στην λήθη το έπος του Μ. Αλεξάνδρου και την θυσία του Παύλου Μελά!

Οι απαντήσεις μας θα είναι άμεσες και περιεκτικές.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

«..Αν τρέξουμε να σώσουμε τη Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε» Ι. Δραγούμης

Σελίδα 1 από 17
Ad Sidebar
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS