Μαρτίου 21, 2019

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ 2018 Featured

By Δεκεμβρίου 22, 2018 626

Ώρα 5:00, έχουμε ξεκινήσει για τον προορισμό μας. Η σελήνη βρίσκεται στο κέντρο του σκοτεινού ουρανού.

Ώρα 6:00, έχουμε φτάσει στον προορισμό μας. Στόχος μας να ανέβουμε στη κορυφή του τεράστιου βράχου και να υποδεχτούμε τις πρώτες ακτίνες του Χειμερινού Ηλιοστασίου.

Στο δρόμο μας υπάρχει το απόλυτο σκοτάδι. Ο δρόμος είναι δύσβατος και το βουνό δεν συγχωρεί λάθη και στραβοπατήματα. Πάραυτα η ανυπομονησία μας να προλάβουμε τις πρώτες ακτίνες φωτός, θέτουν στο περιθώριο τον κάθε δισταγμό.

Ώρα 7:00, έχουμε φτάσει στη κορυφή του βουνού. Οι πρώτες ακτίνες του Ήλιου μας καλωσορίζουν, καθώς ζεσταίνουν την παγωμένη σάρκα μας και γεμίζουν με Φως και Πίστη τις Ψυχές μας.

Το μεγαλύτερο σκοτάδι του έτους έχει πλέον ηττηθεί και στη θέση του βρίσκεται κυρίαρχος, ο πατέρας των πάντων, ο Ήλιος. Αρχίζουμε πλέον και νιώθουμε την παρουσία του παντού, καθώς μας χαιρετάει στοργικά. Με τη σειρά μας τον χαιρετάμε και εμείς  με τον δέοντα τρόπο.

Αφήνουμε πίσω τα σκοτάδια του προηγούμενου έτους καθώς κοιτάμε μπροστά, στο Φως του μέλλοντος και ξέρουμε πως το μέλλον μας ανήκει.

Όσο βαθύ και αν είναι το σκοτάδι, στο τέλος η Αλήθεια και το Φως πάντα θα επικρατούν. Η Αλήθεια είναι ο Εθνικισμός και το Φως η Πατρίδα μας, η Ελλάδα.

ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Rate this item
(6 votes)
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS