Μαρτίου 21, 2019

Παιδική κακοποίηση κάτω από τη μάσκα της μάχης των φύλων και του φιλελευθερισμού! Featured

By Ιανουαρίου 17, 2019 202

Αφορμή για το σημερινό άρθρο ήταν ο Μάρκους Γκάνσερερ, ο οποίος εκλέχτηκε ως άνδρας αλλά πλέον γίνεται η πρώτη διεμφυλική βουλευτής στη Γερμανία, μετονομαζόμενος σε Τέσα!

Η διεμφυλική Τέσα Γκάνσερερ εξελέγη μέλος της Βουλής της Βαυαρίας για δεύτερη φορά ως άνδρας με το κόμμα των Πρασίνων. Και τώρα, το 2019, το μικρό της όνομα είναι Τέσα και είναι η πρώτη διεμφυλική (transgender, όρος συνώνυμος του transsexual, αλλά με έμφαση στην ταυτότητα και όχι στη σεξουαλικότητα) με έδρα σε περιφερειακή ή εθνική βουλή όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα (14.1.2019) η 41χρονη Τέσα Γκάνσερερ έκανε την πρώτη της εμφάνιση ενώπιον του Τύπου και μίλησε για την αλλαγή ταυτότητας.

“Η ταυτότητα φύλου είναι ένα ανθρώπινο δικαίωμα” δήλωσε στους δημοσιογράφους, προτρέποντας για επικαιροποίηση του νόμου για τα τρανσέξουαλ άτομα ηλικίας άνω των 30 ετών. Προς το παρόν οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να εξασφαλίσουν γνωμάτευση από δύο γιατρούς για να αλλάξουν επίσημα το φύλο τους.

 

Να σημειώσουμε επίσης ότι το Κοινοβούλιο της Γερμανίας θέσπισε τον περασμένο μήνα νόμο για το τρίτο φύλο στα πιστοποιητικά γέννησης μετά από απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία πρέπει να υπάρχει σεβασμός για τα διεμφυλικά άτομα.

Το καλοκαίρι του 2017 το Γερμανικό Κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων.

Κάπως έτσι ξεκίνησα την αναζήτησή μου ως προς τους διεμφυλικούς, τους ομοφυλόφιλους, τους queer, τους cisgender, questioning, intersex, transexual, transvestite ή cross-dresser, bisexual, τις λεσβίες, ακόμα και για ολόκληρο το τρίτο κύμα φεμινισμού.

Και χάθηκα...ένιωθα πως είχα μπει σε ένα τούνελ ατέρμονο!

Καθετί που αναζητούσα με οδηγούσε και κάπου αλλού.

Από τη Γερμανία και τον Μάρκους/Τέσα μέχρι τον Καναδά...

Από τον Καναδά μέχρι την Αυστραλία και από εκεί στη Σουηδία...Από τη Σουηδία στο Μπαγκλαντές και τις ΗΠΑ...

Δεν θα μπορούσε να λείπει βέβαια από αυτό το ''ταξίδι'' και η Ελλάδα μας, που με οδηγητή τον Τσίπρα, μπροστάρη και υπέρμαχο της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, έδωσε πραγματικά σκληρή μάχη ως άλλος Τσε Γκεβάρα, για τα δικαιώματά τους! Παρεμπιπτόντως η άποψη του Τσε, ο οποίος αποτελεί είδωλο για τον Αλέξη, περί ομοφυλοφιλίας θα τον στεναχωρέσει θαρρώ...

Ας διαβάσουμε κάποια αποσπάσματα από μία συνέντευξη του πρωθυπουργού σε ένα γκέι περιοδικό...

«Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ φαντάζει ως πολυτέλεια την εποχή της κρίσης, όχι μόνο δεν είναι πολυτέλεια, αλλά είναι εκ των ουκ άνευ. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι πολυτέλεια για τον καιρό της κρίσης», τονίζει και αναφέρεται στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας του φύλου, που βρίσκεται σε διαβούλευση, μετά την ψήφιση του νόμου για το Σύμφωνο Συμβίωσης, λέγοντας: «Ομόφυλα ζευγάρια περπατάνε μαζί στο δρόμο γιατί νιώθουν πως είναι πια αποδεκτοί και αποδεκτές, πως έχουν περάσει από το σκοτάδι στο φως και δεν θα δεχτούν να γυρίσουν ποτέ πίσω. Οι θεσμικές αλλαγές δημιουργούν μακροπρόθεσμα και κοινωνική νοοτροπία. Και έπειτα απ' τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αυτό θα είναι ακόμη πιο έντονο. Και ξέρετε, αυτές είναι μεταρρυθμίσεις που ήρθαν για να μείνουν. Δεν μπορούν να ανατραπούν».

«Θεωρώ τον εαυτό μου και φιλοδοξώ, από τη θέση του πρωθυπουργού, να είμαι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην πατρίδα μου. Των ατομικών ελευθεριών και των κοινωνικών δικαιωμάτων που είτε δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμα πλήρως είτε αμφισβητούνται εκ νέου. Κατ' αυτή την έννοια, να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα της νέας μητέρας, του επισφαλώς εργαζόμενου, του τρανς παιδιού, των ηλικιωμένων, των προσφύγων», συνεχίζει ο πρωθυπουργός.

Σε ερώτηση ποιο είναι το μήνυμα του προς τη ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα) απαντά ως εξής: «Να είστε υπερήφανοι και υπερήφανες γι' αυτό που είστε. Και να στέλνετε παντού, με επιμονή κι αποφασιστικότητα, το μήνυμα πως η αγάπη είναι αγάπη, ανεξάρτητα από το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη φυλετική καταγωγή, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις. Και να καλείτε διαρκώς ολόκληρη την ελληνική κοινωνία να στηρίζει την προσπάθεια των ανθρώπων, που είναι δίπλα μας, να μην κρύβονται και να μην ντρέπονται για τις επιλογές τους. Έτσι, μπορεί να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι κι η κοινωνία μας πιο αληθινή και πιο ανθρώπινη».

Με το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου που κατέθεσε για διαβούλευση η κυβέρνηση κάνει πράξη ένα πάγιο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ (Λεσβιακά, Ομοφυλόφιλα, Αμφισεξουαλικά, Τρανσεξουαλικά, Κουήρ, Ίντερσεξ άτομα) κοινότητας και κυρίως των τρανς ατόμων, υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξή του, στο περιοδικό 'antivirus magazine'.

«Με το νομοσχέδιο αυτό, δίνουμε τη δυνατότητα στους συνανθρώπους μας, που δεν αισθάνονται άνετα με το φύλο που τους αποδόθηκε κατά τη γέννησή τους, να προχωρήσουν σε διόρθωση φύλου, με ελαχιστοποίηση των γραφειοκρατικών διαδικασιών χωρίς καμία επιβεβλημένη ιατρική επέμβαση ή ψυχιατρική εξέταση», τονίζει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Όσα άτομα, επίσης, το επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάζουν το αναγραφόμενο φύλο στην ταυτότητά τους, μέσω της εκούσιας δικαιοδοσίας. Είναι μία διαδικασία πάρα πολύ διακριτική, εχέμυθη και γρήγορη, και αφορά κάθε Έλληνα πολίτη που θέλει να μεταβάλει κάποιο στοιχείο της ταυτότητάς του, χωρίς να μπορεί ο δικαστής να θέτει κανένα επιπλέον κριτήριο. Πιστεύω ότι είναι ένα σημαντικό όσο και στοιχειώδες βήμα εκσυγχρονισμού αλλά και εμβάθυνσης της ισότητας όλων των πολιτών. Ευθυγραμμιζόμαστε έτσι, με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και τη Διεθνή Χάρτα των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Το ερώτημα, βέβαια, είναι γιατί ευθυγραμμιζόμαστε με τόσο μεγάλη καθυστέρηση».

Ας σταθούμε στο περιβόητο πρόγραμμα ''Σώμα και Ταυτότητα'' που προάγει στα γυμνάσια ο Συριζα..

Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι κυρίαρχος 'στόχος' των διεστραμμένων πολιτικάντηδων είναι τα παιδιά.Εύκολο να τα χειραφετήσουν, να τα διαμορφώσουν έως ότου τα καταστρέψουν ψυχικά και σωματικά...

Θέλουν να εκπαιδεύσουν τα παιδιά μας να σκέφτονται και να πράττουν ως ουδετερόφυλα!

Οι άντρες πρέπει να αφήνουν στην άκρη τα αντρικά χαρακτηριστικά και τους αρσενικούς «περιορισμούς» τους και να αυξάνουν τις… μέχρι τώρα γυναικείες «δεξιότητές τους». Έτσι δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια βασική μαζικοκοινωνική αλλαγή. Ο άνθρωπος του εκσυγχρονιστικού ανάμεικτου φύλου, πρέπει επομένως να ενώσει μέσα του όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία ως τώρα είναι χωρισμένα σε άντρα και γυναίκα. Διδάσκεται πως το βιολογικό «κυρίαρχο» και αναχρονιστικό μας φύλο οφείλει να αντικατασταθεί μέσω ενός… νέου «κοινωνικού και ψυχολογικού φύλου». Οι διαφορές ανάμεσα στον άντρα και στη γυναίκα δεν θα παίζουν πλέον κανένα ρόλο!

Τέρμα λοιπόν με τις αξίες, τις παραδόσεις, τους πολιτισμούς και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που πρόβαλλαν την διαφορετικότητα μεταξύ αρσενικού κα θηλυκού και όλα αυτά για ένα «ουδετερόφυλο» άτομο.

Από την ''πρόοδο'' και την εκπαίδευση όμως στην παιδική κακοποίηση, είναι μια ανάσα απόσταση...

Τι πρεσβεύουν αλήθεια όλες οι ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες και βρίσκουν αρωγούς και συμπαραστάτες την πλειοψηφία των κυβερνώντων ανά την υφήλιο;

Πως υπερασπίζονται την παιδική προστασία;

Ας πάρουμε κάποιες απαντήσεις με αληθινά γεγονότα...

''Είμαστε αυτοί που είμαστε και δεν μπορείτε να μας αλλάξετε''.

Αυτά είναι τα λόγια που χρησιμοποιεί με έμφαση μάλιστα, το παιδάκι του παρακάτω βίντεο.

Άλλο ένα υπερόπλο στα χέρια της Νέας Τάξης είναι και το διαδίκτυο. Όλοι γνωρίζουμε την ασυδοσία με την οποία τα παιδιά χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, όπως επίσης και την εγκεφαλική πολτοποίηση που μπορεί να υποστεί ένα παιδί, καθώς σαν σφουγγάρι ρουφάει κάθε πληροφορία και συμπεριφορά, με κατάληξη να μετουσιώνεται αναλόγως και να μιμείται άβουλα και υποσυνείδητα.

Μη ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως μεγάλο ρόλο παίζει και η νεόφερτη λέξη bullying!

Μπορεί να χρησιμοποιείται άφοβα και αλόγιστα από τον καθένα για το οτιδήποτε! Είναι εύκολο άλλοστε να αποδίδουμε το πείραγμα, την αντίρρηση,την εναντίωση κάποιου στο bullying αλλά όχι σε κάποιο εμφανές, ίσως και προκλητικό δικό μας ελάττωμα, το οποίο όχι μόνο δεν παλεύουμε να διορθώσουμε αλλά το αναδεικνύουμε και απαιτούμε από όλους να μας εκθειάζουν γι'αυτό!

Παραθέτω και το επίμαχο βίντεο, όπου εμφανίζονται οι ίδιοι οι γονείς αυτή τη φορά, να προσπαθούν με το ζόρι όχι μόνο να εξηγήσουν στα ανήλικα παιδιά τους αλλά να τα μυήσουν στη μέθοδο της σεξουαλικής αυτοϊκανοποίησης!

Κάποια μητέρα μάλιστα αποτρέπει τις κόρες της να συνάψουν σχέση στο μέλλον με έναν άντρα έχοντας στην κατοχή τους κάποιον δονητή!

Μια άλλη μητέρα εξομολογείται στο παιδί της πως η πρώτη φορά που αυτοϊκανοποιήθηκε ήταν στο νηπιαγωγείο και από τότε συνεχίζει ακάθεκτη!

Φαίνεται ολοκάθαρα πως τα παιδιά, ιδίως τα μικρότερα δεν είναι διατεθειμένα να ακούσουν την αισχρή ''διαπαιδαγώγηση'' των γονιών τους.

Εάν αυτό δεν είναι παιδική κακοποίηση τότε ποιό είναι;

Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να παρουσιάσω σε ένα μόνο άρθρο τα όσα βρήκα, ανακάλυψα , διάβασα και είδα.

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα, μια ελάχιστη τροφή για σκέψη.

Θα ήθελα όμως να αναρωτηθείτε εάν αυτό είναι το μέλλον που θέλετε για τα παιδιά μας αλλά και για εμάς τους ίδιους!

Η λέξη 'μέλλον' ίσως να μην ευσταθεί στο απόλυτο καθώς όλα αυτά συμβαίνουν ήδη και μάλιστα εξελίσσοντε με ραγδαίους ρυθμούς προς το χειρότερο!

 

Ε.Γ.

Rate this item
(1 Vote)
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS