Μαρτίου 21, 2019

Ο αναρχισμός τους βρωμάει κρατισμό! Featured

By Ιανουαρίου 18, 2019 201

Εδώ και αρκετά χρόνια, σε κάθε μαζική πατριωτική συγκέντρωση, έχουμε το φαινόμενο της αντισυγκέντρωσης από τους “γνωστούς-αγνώστους“, που μόνο άγνωστοι δεν είναι.
Έτσι λοιπόν ο κάθε Έλληνας πολίτης που θέλει να διαδηλώσει ενάντια στον διαμελισμό και τον αργό θάνατο της Πατρίδας μας, πρέπει να έχει τον φόβο των γνωστών μπαχαλάκηδων των Εξαρχείων.

Θυμίζουμε,για την ιστορία και μόνο, πως η αντισυγκέντρωση είναι παράνομη από μόνη της. Έτσι λοιπόν με την συστηματική ατιμωρησία, την ανοχή και την συνεργασία του κράτους-παρακράτους, οι Έλληνες πολίτες πρέπει να βρίσκονται συχνά υπό το καθεστώς των “αντιεξουσιαστών”.

Αρκετά τα θύματα, αμέτρητες οι καταστροφές περιουσιών και οι σοβαροί τραυματισμοί που έχουν υπάρξει εδώ και χρόνια στον όνομα της ταξικής πάλης.
Την ίδια ώρα το κράτος κυνηγάει λυσσαλέα οτιδήποτε έχει σχέση με τον πατριωτισμό και τον Εθνικισμό.
Φτάσαμε στο σημείο να παίρνουν ανθρώπους σηκωτούς, μέσα από τα σπίτια τους.
Το έγκλημα τους ήταν ότι έκαναν αφισοκόλληση για την Μακεδονία μας!

Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον Κουφοντίνα να βολτάρει στο κέντρο των Αθηνών, τους αναρχικούς να καταστρέφουν και να επιτίθενται σε όποιον απλά δεν τους αρέσει και όποιος θέλει να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά του και την Ελλάδα μας, διώκεται από το ίδιο το κράτος.
Με την ορολογία που έχουν δώσει σήμερα στις λέξεις, γεννάται εύλογα το ερώτημα:
“τελικά ποιός είναι ο φασίστας και ποιός ο αντιεξουσιαστής;”

Η δικαιοσύνη δυστυχώς εδώ και δεκαετίες έχει καταργηθεί στην χώρα μας και το κοινό περί δικαίου αίσθημα έχει υποστεί τεράστια πλήγματα από την νοοτροπία του νεο-ελλαδικού κράτους.

Αργά ή γρήγορα όμως ο Ήλιος της δικαιοσύνης θα ξαναρίξει τις ακτίνες του στην Ελλάδα και τότε θα υπάρξει δικαιοσύνη για όλους, ανεξαρτήτου θεσμού ή ασυλίας.

Οι Έλληνες Εθνικιστές ξέρουν τον ρόλο τους και είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για την ελευθερία αυτού του τόπου.

Σ.Δ.

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 16:25
© 2018-2019 News All Rights Reserved. Designed By CS